Öztürk, bizlerin sesi olmuştur

Öztürk, bizlerin sesi olmuştur
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, milletvekili Öztürk’ün dosyada yer alan hususlarla ilgili başlattığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, milletvekili Öztürk’ün dosyada yer alan hususlarla ilgili başlattığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi. Geçtiğimiz haftalarda kendilerini ziyaret eden Kırıkkale milletvekili Halil Öztürk’e Kırıkkale Silah OSB ve savunma sanayinin sorunları ile ilgili bir dosya sunan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, milletvekili Öztürk’ün dosyada yer alan hususlarla ilgili başlattığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi.

ULAŞTIRMAYA DEVAM EDECEKLER

7 Mart tarihinde Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Kırıkkale milletvekili Halil Öztürk, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı’dan oda faaliyetleri ve sektörel sorunlar ile ilgili bilgi almıştı. Milletvekili Öztürk’e ziyarette Silah İhtisas Sanayi Bölgesinin çözüm bekleyen sorunları ile ilgili bir dosya sunduklarını vurgulayan Varlı, bu sorunları bugüne kadar her platformda en yüksek sesle dile getirmeye çalıştıklarını, Kırıkkale’nin savunma sanayi alanında yeniden parlayabilmesi için bu öneri ve talepleri güçlerinin yettiği her yere ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi. Sundukları dosyada yer alan talep ve önerilerle ilgili çalışma başlatan milletvekili Halil Öztürk’ün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir ve Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ersan Aslan’a ilgili sorunları anlatan birer mektup yazdığını ifade eden Varlı mektupların amacına ulaşacağına inandıklarını söyledi.

CAZİP HALE GETİRİLMELİ

Öztürk’ün mektuplarda Kırıkkale’nin savunma sanayi alanında Anadolu’nun parlayan yıldızı olması için topyekun seferberliğe ihtiyaç duyulduğu vurgusu yapmasının, ilgili birimlerin bu konularda girişimlerde bulunması gerektiğinin ve yapılacak her türlü girişimin destekçisi olacaklarını beyan etmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Varlı bu adımların sorunların çözümüne doğru atılan büyük adımlar olduğunu ifade etti. En büyük hedeflerinin Silah OSB’nin yatırımcılar açısından cazip hale getirilmesi olduğunun altını çizen Varlı, bunun için gerekenleri en yetkili birimlere etkili biçimde ileterek kendilerinin sesi olduğu için Öztürk’e teşekkür ederek tüm siyasilerin bu konuya eğilmeleri gerektiğini söyledi.

Kaynak: İl Gazetesi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.