Öztürk; “Bir elimiz bir kulağımız her daim Kırıkkale’de”

Öztürk; “Bir elimiz bir kulağımız her daim Kırıkkale’de”
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez (MHP) Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk; Kırıkkale’de hemşehrileriyle bir araya geldi.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN TALEPLERİ İÇİN BAKANLIKLARLA GÖRÜŞÜYORUZ”
MHP Genel Merkezi’ndeki ve TBMM’deki görevlerinden arta kalan zamanlarını saatini Kırıkkale’de geçiren Öztürk; ziyaretlerini takip eden basın mensuplarına açıklamada bulundu. Milletvekili Öztürk; “İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız ve parti yöneticilerimiz ile birlikte kar-kış-boran demeden sahada, hemşehrilerimizin her daim yanındayız. Bir yandan esnafımızın sorunlarını not alıp Ankara’da çözüme kavuşturmaya çalışıyor, diğer yandan hemşehrilerimizin de talepleri için ilgili Bakanlıklarla görüşüyoruz.” diyerek, siyasetçi-seçmen buluşmasının en güzel örneği olmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

“BİZ BU SOKAKLARDA YETİŞTİK”
Esnaf ve vatandaş ziyaretleri sırasında kısa bir anısını da anlatan milletvekili Öztürk; “Her öğrencinin yaşadığı gibi bizim de öğrenciyken yeterli harçlığımız olmazdı. Ancak bir imkân bulduğumuzda Kırıkkale merkezdeki bir esnaf lokantasında yemek yemek bizim için çok büyük sosyalleşme imkânıydı. O zamanlardan bu yana gerek esnafımız, gerekse hemşehrilerimiz ile bu sokaklarda beraberiz, dertleşiriz, sohbet ederiz, birlikte sıcak çaylarımızı içeriz. Bugün çarşı, Pazar sokaklarda vatandaşlarımızı ziyaret ederken; ‘geride gülen bir yüz bırakabilirsek ne mutlu bizlere’ samimiyetiyle dolaşıyoruz. Bu samimiyetimizi tüm Kırıkkale biliyor ve bu yüzden, her daim bizleri bağırlarına basıyor, sevgilerini ifade ediyorlar. Bu karşılıklı sevgi ve saygı Kırıkkale’de daha da güçlenerek devam edecek. Çalmadık kapı, uğramadık ekmek teknesi kalmayacaktır. Bizler Kırıkkale olarak büyük bir aileyiz ve her daim birbirimize sahip çıkarız.” dedi.

“BİR ELİMİZ BİR KULAĞIMIZ HER DAİM KIRIKKALE’DE”
Ankara’daki yoğun görevleri ile birlikte bir elinin her daim Kırıkkale’de olduğunu belirten milletvekili Öztürk; “Her ne kadar Ankara’da diğer Parti ve TBMM ve Komisyon görevlerimiz olsa da, 7/24 her daim bir elimiz, bir kulağımız Kırıkkale’dedir. Bunu zaten hemşehrilerimiz fazlasıyla hissetmektedir. Biliyorsunuz Kırıkkale’de ilk defa vatandaş-milletvekili buluşmasını bir gerçekleştirdik. Hemşehrilerimiz Ankara’ya gelmeden biz onların yanına geldik ve sıkıntılarına çareler ürettik. Biz buradayız ve Kırıkkale’nin her derdine çare olmaya tüm gücümüzle gayret gösteriyoruz.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.