Öztürk: “Ankara-Kırıkkale banliyö tren seferleri yeniden açılmalı”

Öztürk: “Ankara-Kırıkkale banliyö tren seferleri yeniden açılmalı”

İŞÇİLERİN KADRO BEKLENTİSİ GÜNDEME GELECEK 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, Irmak köyünde yer alan TCDD Irmak Tren Garı ve 223 Yol Bakım Onarım Şefliğini ziyaret etti.  Burada işçilerle bir araya gelen Öztürk, onların sorun ve taleplerini dinledi. Bazı işçilerin kadroya geçme taleplerini not alan Öztürk, bu konuyu yeni dönemde tekrar dile getireceği sözünü verdi. 

SEFERLER YENİDEN BAŞLAMALIDIR 
Öztürk, Ankara-Kırıkkale arasında çalışan günlük banliyö tren seferlerinin yeniden başlaması için yeni dönemde gereken çalışmayı yapacaklarını söyledi. Öztürk, Ocak 2023 tarihinde düzenlenen Ulaştırma Bütçesi Komisyon konuşmasında, Ankara-Kırıkkale banliyö tren seferleri ile ilgili açıklamalarda bulunmuş ve banliyö seferlerinin başlaması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Öztürk, “Kırıkkale-Ankara arası günlük banliyö tren seferlerinin başlamasına ve Kırıkkale-Ankara yolu yenileme çalışmalarına ihtiyaç duyulmaktadır. Yine Kırıkkale-Çorum-Samsun demiryolu projesinin tamamlanarak, inşaat ihalesinin yapılması önem arz etmektedir.” dedi.

TREN GARI ÇALIŞANLARININ SORUNLARINA KULAK VERDİ
Kırıkkale’deki demiryolu çalışanlarını da unutmayan MHP’li Öztürk, Irmak Tren Garı’nı ziyaret etti. Tren garı çalışanları tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Öztürk, çalışanlarını sorunlarını, istek ve taleplerini dinledi. Öztürk, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Cumhur İttifakı’na destek istedi.

Haber: Burak Çalışkan 


 


645b57e63d343.1.png

645b57e653b24.2.png

645b57e6d629a.3.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.