Öztürk: “2023 hedefleri için mücadele ediyoruz”

Öztürk: “2023 hedefleri için mücadele ediyoruz”
MHP İl Başkanı Murat Abalı ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk’ü TBMM’de ziyaret ettiler.

CUMHUR İTTİFAKI’NI ÖNEMSİYORUZ 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Milletvekili Av. Halil Öztürk, TBMM’de kendisini ziyarete gelen MHP İl Başkanı Murat Abalı ile Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ı kabul etti. Ülke gündemi ve Kırıkkale gündeminin konuşulduğu ziyarette Öztürk, Abalı ve Türkyılmaz’a teşekkür etti.  Öztürk, “Bizler, Cumhur İttifakı kapsamında 2023 seçimleri için ciddi mücadeleler sergiliyoruz” dedi.

DAHA GÜÇLÜ ŞEKİLDE TBMM’DE OLACAĞIZ 
“MHP olarak derdimiz makam değil vatan” diyen Öztürk, “Geleceğin güçlü ve müreffeh Türkiye’sinin Cumhur İttifakı sayesinde gerçekleşeceğiz. “Kurulduğu günden bu yana siyasetinin ana temeli ‘Vatan ve Millet’ olan MHP’nin varlığı bugün içeride ve dışarıda Türkiye üzerine kötü emelleri olanları bozguna uğratmakta, planlarını ters köşe yapmaktadır. Bu bakımdan 2023 seçimlerinde MHP’nin bugünden daha güçlü bir şekilde TBMM’de temsil edilmesi büyük önem arz etmektedir. Türkiye’nin ana direği MHP’nin TBMM’de güçlü olması demek, içeride ve dışarıda Türkiye’ye karşı komplo arayışında olanların da hüsrana uğraması demek olacaktır” şeklinde konuştu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.