Özen: “Mücadelemiz, memleketimiz için olacak”

Özen: “Mücadelemiz, memleketimiz için olacak”
Hafta sonu yapılacak olan İYİ Parti İl Başkanlığı 3’üncü olağan kongresi için aday olan Furkan Serhat Özen, saha çalışmalarını sürdürüyor.

 
MAVİ LİSTE OLARAK SEÇİME GİRECEK 
İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda Cumartesi günü kongre heyecanı yaşanacak. Bu kapsamda gençlik kolları başkanlığı görevini yürüten ve il başkanlığına talip olan Furkan Serhat Özen, saha çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Mavi liste olarak seçime girecek olan Özen, Balışeyh, Delice, Sulakyurt ve Çerikli’de teşkilatlarıyla bir araya geldi. Özen, “Memleketim Balışeyh Delice ve Sulakyurt ilçe ve Çerikli belde teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Rengimiz Mavi birliğimiz daim olsun” dedi.

KONGRELER DEMOKRASİNİN TEMEL İLKESİDİR 
Özen, “Kongreler demokrasinin temel ilkesidir. İlteriş kağanın yanında toplanan bir avuç arkadaşıyla vermiş olduğu İstiklal mücadelesinden ilham alan genel başkanımızın başlattığı kongre mücadelesi sonucunda tüm engellere rağmen tüm zorluklara karşı İyi partimiz 2017 yılında şanı ve şerefiyle kurulmuştur. Partimizin kuruluş yılında iktidarın ve yandaşlarının İyi partiyi yıpratmak, kirletmek hatta yok etmek istediği, çirkin ithamlarda bulunduğu dönemde ben ve ekip arkadaşlarım memlekette iyiliğin filizlenmesini sağlamak, gözlerde umut olmak için bu kutlu davanın bizlerde bir neferi olduk, Memleket için Kırıkkale için senelerimizi verdik vermekten de geri durmayacağız.” dedi.

GEREKEN MÜCADELEYİ SERGİLEYECEĞİZ 
Özen, “Biliyorsunuz ki Genel başkanımız 81 ilimizde milletvekili aday adayı olacak il başkanlarımızın görevini bırakarak seçim çalışmalarına ve seçim süreçlerine yönelmesi için talimat vermiştir. Kırıkkale İYİ parti ailemizin lideri, nasipse bundan sonraki süreçte millet vekilliği adaylığına yürüyecek il başkanımız sayın Bülent şükrü Altınışık’a yaklaşık 4,5 senelik il başkanlığı görevi için Kırıkkale adına teşekkür eder milletvekilliği aday adaylığı yolculuğunda başarılar dilerim. Neden il başkanlığına talibim bundan müsaadenizle söz etmek istiyorum.  Öncelikle şunu belirteyim 81 ilde gençlik kollarından veya benim yaşlarımda başka bir kardeşimiz daha il başkanlığına talip değil.”

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.