Özaslan: “2023, Türkiye’nin kader seçimi olacak”

Özaslan: “2023, Türkiye’nin kader seçimi olacak”
Önümüzdeki yıl yapılması planlanan seçimle ilgili AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Halil Özaslan, “2023 seçimleri Türkiye’nin kader seçimi olacaktır” dedi.

GAZETEKALE AİLESİNE TEŞEKKÜR 
AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Halil Özaslan, Gazetekale imtiyaz sahibi Kadir Yahşi ve Gazetekale genel yayın yönetmeni Ahmet Gökdemir’e nezaket ziyaretinde bulunu. Gündeme dair konuların görüşüldüğü ziyarette Özaslan, Gazetekale ailesini yaptığı başarılır çalışmalardan dolayı hem teşekkür hem de tebrik etti.

HER ZAMAN LİDERİMİZİN YANINDAYIZ 
2023 yılında yapılması planlanan seçim hakkında açıklamalarda bulunan Özaslan, 12 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını belirterek, “Dün olduğu gibi bugün de yarın da liderimizin ardında mücadele etmeye devam ediyoruz, edeceğiz. Bizler bu seçimi çok önemsiyoruz. Çünkü bu seçimler adeta Türkiye’nin kader seçimi olacaktır” dedi. 

BİZLERE GÖREV VERİLİRSE HAZIRIZ 
Özaslan, “Bizler teşkilatçı insanlarız. 12 yıldır liderimizin ardında durmaksızın koşuyorum. Dün olduğu gibi bugün de yarın da liderimizin ardında mücadele etmeye devam ediyoruz, edeceğiz. Bizlere bir görev verilirse her zaman seve seve yapmaya hazırız. 2023 seçimleri ülkemiz ve ümmetimiz için çok önemli. Allah’ın izni ile liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve genel merkezimizin direktifleriyle sahada olmaya devam edip seçimleri kazanacağız.”

HALKIMIZ YENİDEN TEVECCÜH GÖSTERECEK 
“20 yıldır bu memlekete ve memleketin evladına hizmet eden bir liderimiz, liderini koşulsuz şartsız destekleyen teşkilatlarımız ve her defasında desteğini artırarak güvenen, inanan milletimiz var şükürler olsun. Cumhurbaşkanımız dün olduğu gibi bugün de yarın da milletini ve devletini düşünmeye devam edecektir. En ufak bir soru işaretimiz yok. Allah’ın izni ile hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir oy ile seçeceğiz hem de meclis çoğunluğunu kazanacağız inşallah. Bizler de üzerimize ne düşüyorsa gece gündüz koşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.