Milletvekili Öztürk’e sevgi seli 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, gencinden yaşlısına 7’den 70’e bütün vatandaşların yakın ilgisi ve sevgisiyle karşılanıyor.

VATANDAŞLARDAN DESTEK MESAJI 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi kapsamında Av. Melike Boran İsmailoğulları aday adaylığını açıkladı. Taç Mahal Balo ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte partililerin yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılandı. Milletvekili Öztürk ile fotoğraf çekinmeye çalışan vatandaşlar ve parti üyeleri birlik ve beraberlik sergiledi. Aday adaylığı açıklaması sonrası Öztürk, Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’in kendisine uzattığı mikrofona konuştu. 

MHP ÇOK GÜÇLÜ BİR PARTİ 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Melike Boran İsmailoğullları’nın milletvekili aday adaylık toplantısına katılım sağladık. Gördüğünüz üzere Taç Mahal Balo ve Düğün Salonu’nun hem üstü hem altı hem de kalabalık nedeniyle ayakta kalan kıymetli hemşehrilerimiz var. Bu bir kez daha gösteriyor ki MHP çok güçlü bir parti. MHP’nin izlemiş olduğu politikanın ne kadar anlam ifade ettiğini, ne kadar doğru olduğunu, ne kadar doğru bir şekilde halka yansıyan emaresini hepimiz görmekteyiz. Burada yaklaşık 2 bin 500 kişi var. Bir aday adaylık açıklamasına bu kadar kalabalığın olduğu bizim gücümüzü gözler önüne bir kez daha sermektedir” dedi. 
 

HALKIMIZA GÜVENİYORUM 
“MHP ve AK Parti olarak bütün milletvekillerimizin oy birliği içerisinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhur İttifakı’nın adayı olarak gösterdik.  Ben biliyorum ve inanıyorum. Milletimiz Cumhur İttifakına ciddi bir destek verecek. Büyüyen Türkiye’nin güzel yarınları için Cumhurbaşkanımızdan desteğini esirgemeyecek. Çok yüksek bir oyla tekrar seçecek. Milletimiz hem Kırıkkale’de hem de Türkiye genelinde MHP’yi TBMM’de çok daha yüksek bir oranda milletvekili sayısıyla temsili için kendi üzerine düşeni yapacaktır.” 

İLKE VE ÜLKÜ MARKASI PARTİYİZ 
“MHP ilke ve ülkü markası bir siyasi partidir. MHP Türkiye Cumhuriyeti için milleti için fedakarlık yapan partidir. MHP diğerleri gibi makam, mevki, ihale peşinde koşan parti değildir. Cumhur ittifakında bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy ise liderimiz genel başkanımız Devlet Bahçeli’ye vermelerini ümit ediyoruz. MHP’nin hak ettiği konumda, hak ettiği yerde olması için bizim yanımızda olsunlar. MHP’nin daha güçlü şekilde ve hak ettiği konumda yer alması için bizim yanımızda olsunlar. Bizler milletimizin her zaman yanında olduk” dedi. 

YENİ DÖNEM İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ 
Yeni dönem için yeniden milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunduklarını ifade eden Öztürk, “Bu konuda sahada bir çalışma yaptık. MHP’den tekrar aday adayı olmam noktasında bir çalışma yaptık. Büyük bir çoğunluk tekrar aday adayı olmamız noktasında karar kıldı. Genel başkanımızdan müsaade alarak onların teşvik ve destekleriyle müracaatımızı yaptık. İnşallah bundan sonraki süreçte yine birlikte oluruz. Destek Kırıkkaleli hemşehrilerimizden, himaye yüce Allah’tan hizmet bizden olur diyoruz. MHP’nin çok daha güçlü olması halinde daha büyük hizmetler yapılacağının sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.  

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.