Milletvekili Öztürk, Yahşihan’ı mecliste ağırladı

Milletvekili Öztürk, Yahşihan’ı mecliste ağırladı
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan ilçesine bağlı mahalle ve köy muhtarları ile birlikte MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Milletvekili Halil Öztürk’ü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti.

TEK TEK DİNLEDİ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan ilçesine bağlı köy muhtarları ile birlikte MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talebi üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde muhtarları misafir eden Milletvekili Halil Öztürk, Yahşihan ilçesine bağlı mahalle ve köy halkının muhtarlara iletmiş olduğu taleplerini dinledi. Yahşihanlı muhtarların bulunduğu ziyaret sırasında Milletvekili Halil Öztürk, muhtarların sorunlarını tek tek dinleyerek notlar aldı. Muhtarlara 2023 seçimlerinin büyük önem arz ettiğini söyleyen MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, yapılacak seçimlerde bir oy Tayyip Bey’e, bir oy Devlet Bey’e diyerek destek istedi.


BAŞKAN TÜRKYILMAZ, ‘VEKİLİMİZ BİZLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR’
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Milletvekili Halil Öztürk’e teşekkür ederek misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Bizler muhtarlarımızla her zaman istişare içerisindeyiz. Vekilimiz mahallelerimizi ve köylerimizi bulduğu her fırsatta ziyaret ediyor ve bizleri yalnız bırakmıyor. Bugün de biz muhtarlarımızla beraber Sayın vekilimizi ziyaret ettik. Kendisi muhtarlarımızla birebir ilgilenip taleplerini aldı. İstekleri için telefon görüşmeleri yaparak anında çözümlere ulaştırdı. Sayın vekilimize bizlere desteğinden dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, TALEPLERE ANINDA ÇÖZÜM ÜRETTİ
Muhtarlara aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gezdiren MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, talepler için notlar aldı. Gelen taleplere çözüm için kurum müdürlerini ve ilgili yerleri arayan Öztürk, isteklere anında çözüm üretti. Öztürk yapmış olduğu açıklamasında, “Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ile birlikte Yahşihan ilçemize bağlı muhtarlarımızı misafir ettik. Bizler her fırsatta muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugün de kıymetli muhtarlarımızı biz misafir ettik. Muhtarlarımızın taleplerini alırken, ilgili yerleri arayıp çözüme kavuşturduk. Vatandaşa en yakın idari birimimiz olarak önemli bir görevi ifa eden muhtarlarımızla, her zaman yapacağımız istişare ve doğru tespitlerle en ücra köşeye varıncaya kadar vatandaşlarımıza hizmet etmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Osman Türkyılmaz’a ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gezen Yahşihanlı muhtarlar Milletvekili Halil Öztürk’e ve Başkan Osman Türkyılmaz’a ilgisinden dolayı teşekkür etti. 

Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.