Milletvekili Önal demokrasi nöbetinde

Milletvekili Önal demokrasi nöbetinde
CHP lideri Kılıçdaroğlu´nun yaptığı "İstanbul´u adım adım takip ediyoruz MYK üyelerinin tamamını gönderdik. İstanbul´daki örgütüme seslendim. 48 saat uyumak yok. Sandıklarda bekleyeceğiz" açıklamasının ardından ´CHP´li vekillerin İstanbul´da oy çuvalı nöbeti´nden ilginç kareler gelmeye başladı.

İSTANBUL´A DA BAHAR GELECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara´da parti merkezi önünde toplanan kalabalığa bir açıklama yaptı. Konuşmasında Ankara´yı kazandıklarını ifade eden Kılıçdaroğlu “İstanbul´a da bahar gelecek. Oraya da bahar gelecek” demiş ardından “Adım adım takip ediyoruz. MYK üyelerinin tamamını gönderdik. İstanbul´daki örgütüme seslendim. 48 saat uyumak yok. Sandıklarda bekleyeceğiz. İstanbul´a da baharı getireceğiz. Ekrem başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız. Dolayısıyla Ankara´dan İstanbul´a selam gönderelim. Başarı dileklerimizi, dualarımızı gönderelim. Adım gibi eminim orayı da kazacağız. Destan yazacağız.” ifadelerini kullanmıştı.

ÖNAL ÇUVAL NÖBETİNDE

Kılıçdaroğlu´nun bu talimatının ardından başta CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ve CHP´li vekiller olmak üzere bütün partililer ilçe seçim kurullarında adeta ‘çuval nöbeti´ne geçti. İstanbul´daki farklı noktalarda nöbet tutan vekillerden renkli görüntülerde gelmeye başladı. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal´ın çuvalların yanında fotoğraf çektirerek, “Parti görevim dolayısı ile İstanbul/Silivri deyim. Sayın Candan Yüceer ve sayın Lâle Karabıyık ile birlikte İstanbul/Silivri de oylara sahip çıkacağız” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.