MHP’nin İlk Aday Adayı Şahin Arslan

MHP’nin İlk Aday Adayı Şahin Arslan
Bu yıl 14 Mayıs’ta yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi kapsamında Yahşihan Belediyesi’nde 4 yıl İmar ve Şehircilik Müdürü görevini üstlenen Şahin Arslan Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı


PARTİ TEŞKİLATINA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 seçimi için 14 Mayıs'ı işaret etmesiyle birlikte siyasi arenada hareketlilik başladı. Bu kapsamda Cumhur İttifakı çatısı altında hareket edecek olan MHP’de yoğun gündem yaşanıyor. 2019’da Osman Türkyılmaz’ın Yahşihan Belediye Başkanı seçilmesi ile birlikte Yahşihan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü olan ve yaklaşık 4 yıldır bu görevi yürüten Şahin Arslan, MHP’den aday adayı olarak çıkan ilk isim oldu. Yakın çevresi ile yaptığı istişareler sonrası adaylık kararını netleştiren Arslan MHP İl Başkanı Murat Abalı’yı, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut’u, Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Akpınar’ı ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ı ziyaret ederek aday adaylığı konusunda fikir alışverişinde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Abalı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. 

ŞAHİN ARSLAN KİMDİR?
1973 yılında Kırıkkale’de doğan Şahin Arslan ilk ve ortaöğretimini Kırıkkale’de tamamlayıp 1991-1995 yıllarında İstanbul Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği’nden mezun olmuştur. Kırıkkale’de kendi firmasını kurarak Türkiye’nin her köşesinde mesleğini icra etmiştir. 2019 yılında Yahşihan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine getirilen Arslan, 2 çocuk babasıdır ve Kırıkkale’de yaşamaya devam etmektedir.

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.