MHP teşkilatı seçime hazır!

MHP teşkilatı seçime hazır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Teşkilatı, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin startını verdi.

KALABALIK SALONA SIĞMADI 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimini 14 Mayıs olarak işaret etmesiyle birlikte Cumhur İttifakı çatısı altında bulunan Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de hızlı başladı. Seçim startını veren MHP, Başpınar Stadyumu’nda düzenlediği “Cumhuriyet’in 100. Yılında 2023 Yeni Üye Katılım” programıyla il merkezi başta olmak üzere, ilçe ve kasabalardan binlerce partilisiyle buluştu. 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI 
Partililerin salona sığmadığı etkinlikte aynı zamanda ünlü ses sanatçısı Ali Kınık tarafından konser verildi. Ellerinde bayraklar ve tezahüratlarıyla binlerce partili, MHP teşkilatına tam destek verdi.  Parti teşkilatı, ilçe belediye başkanları ve parti üyelerinin tam kadro katıldığı programda Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapıldı. 'gazetekale.com' Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda ünlü sanatçı Ali Kınık, partililere yönelik konser verdi. 

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Akpınar konuşma yaptı. Daha sona Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve MHP Kadın Kolları Başkanı Av. Melike Boran İsmaiiloğulları konuşma yaptı. Belediye başkanları, yatırımlar kapsamında kendilerine büyük destek sağlayan MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Milletvekili Av. Halil Öztürk’e teşekkür ettiler.

ABALI: “NE 2023, NE 2053, NE DE 2083 BİZE YETECEK”
Türkiye’nin yüzüncü yılında coşkulu ateşin Kırıkkale’de yandığını ifade eden İl Başkanı Murat Abalı, “Sayın liderim Devlet Bahçeli Bey, Sivas mitinginde Kırıkkale’de konaklayıp, dinlenirken onunla sohbet etme fırsatı bulmuştum. Sivas’ta güzel bir miting gerçekleşmişti, her şey çok güzeldi ama kendisinin Kırıkkale’ye teşrifleri ile ona bir söz vermiştik, demiştik ki: ‘İnşallah, Türkiye’nin yüzyılında, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında bu şenliğin ateşini, bu coşkunun ateşini Kırıkkale’de yakacağız demiştik. İşte bugün Kırıkkaleli hemşehrilerimiz o ateşi bu salondan yaktı. Hepinize teşekkür ediyorum. Bugün Kırıkkale’de yaktığımız bu ateş, anlamlı bir ateş. Türkiye’nin yüzyılı olacak önümüzdeki yıllarda ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefine ulaşmak için Kırıkkale’den ‘2023 Yılında, 2023 Üye Katılım Programı’ düzenlemek istedik.” 

TÜRK BAYRAĞINI LEKELETMEYECEĞİZ, KİRLETMEYECEĞİZ
Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin teminatı ve geleceği olduğunu belirten Abalı, “Ben burada salonda bulunan gençlerimize de birkaç söz söylemek istiyorum. Türkiye’nin yüzyılı, artık gençlerimizin elini taşın altına koyduğu bir yüzyıl olacak. Bizi ileriye taşıyan teminatımız olan gençlerimiz olacak. Buradan gençlerimize şu sözü hatırlatmak istiyorum, rahmetli Başbuğ’umuzun çok önemli bir sözü vardı, ‘Sizler birer Türk bayrağısınız! Türk bayrağı olarak, bayrağımızı lekeletmeyeceğiz, kirletmeyeceğiz, yere düşürmeyeceğiz İnşallah.’ Cumhur İttifakı, Türkiye’nin teminatıdır, geleceğidir” dedi. 

GELECEĞİ KARANLAR TÜRKİYE’Yİ ÇÖKERTMEK İSTİYOR 
Cumhur İttifakı’nın millet, devlet ve vatan sevdası için kurulduğunu belirten Milletvekili Öztürk, “Türkiye'de kalbi millet ve vatan hassasiyetiyle çarpanlar, Türkiye'de ki gelişmeler karşısında teyakkuzdayken bugün burada olduğu gibi bir araya gelmekteyken çıkarları heba olanlar, gelecekleri kararanlar, Türkiye’yi içten içe çökertmeye çalışmaktadırlar. 'gazetekale.com'. Bu yüzden diyoruz ki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin bütün ilke ve esaslarıyla bütün kurum ve kurallarıyla geleceğin Türkiye’sini, bölgesinde akıl danışılan, söz sahibi olan süper güç ülke Türkiye olmasını amaçlayan bir Cumhur İttifakıyla karşı karşıyayız” dedi.

ZİLLET İTTİFAKI’NIN YANINDA HDP VAR 
Cumhur İttifakı’nın bu kararlı ve çelikten duruşu karşısında, milli iradenin vereceği peşin kararı sakatlamak için mücadele sergileyenler var diyen Öztürk, “HDP, FETÖ, PKK destekçileri aynı masa etrafında toplanıp geleceğin daha güçlü Türkiye’sini bölmek, yoluna taş koymak için mücadele veriyor. Bu Zillet İttifakı olarak tabir ettiğimiz masanın etrafında eli kanlı, vatan haini PKK destekçileri var. Kırıkkale’den bu Zillet İttifakı’na sesleniyoruz. Milletimizi bölemeyeceksiniz, güçlü Türkiye’nin yoluna engeller koysanız da başaramayacaksınız” şeklinde konuştu.  

BİR ARABAYI 6-7 KİŞİ KULLANAMAZ!
Öztürk, konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Bir arabayı 6-7 kişi kullanabilir mi? Bir geminin dümenine 6-7 kişi oturabilir mi? Biz Türkiye’de muhalefeti destekleyerek, mevcut iktidardan kurtulmalıyız diyenlere karşı hep beraber birlikte bir güç milliyetçiliği içerisinde birlikte yürütmeliyiz. 14 Mayıs 2023'te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçmek için mücadele sergileyeceğiz. Devlet ve millet bekası çatısı altında buluşan Cumhur İttifakıyla "Bir oy Tayyip beye, bir oy liderimiz Devlet Bahçeli'ye diyoruz. MHP'yi TBMM'de çok daha yüksek sayıda temsil etmesi için mücadele sergileyeceğiz. MHP'yi Kırıkkale’de birinci parti yapmak için çalışma sergileyeceğiz.”


HEM MAKAM HEM GÖNÜL KAPIMIZ AÇIK 
Kırıkkale’nin Milletvekili olmaktan gurur ve onur duyduğunu dile getiren Öztürk, “Kırıkkale için her alanda mücadelemizi sürdürüyoruz. Bizim hem Ankara’da hem de burada makam kapılarımız sonuna kadar sizlere açıktır. Bu can bu bedende oluncaya kadar sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Mayıs ayında yapılacak olan seçimde inşallah MHP’yi hem ülke genelinde hem de Kırıkkale’de birinci parti yapacağız” dedi. 'gazetekale.com'. Programda partiye katılım sağlayanların üye kayıtları MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut'un önderliğinde gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından partiye katılım sağlayan kişilere rozetleri takıldı. Sonrasında Ali Kınık tarafından konser verildi.

Haber: Ahmet Gökdemir / Foto: Burak Çalışkan 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 



 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.