MHP heyeti sahada 

MHP heyeti sahada 
Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı Kırıkkale'de çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Taziye ve pazar ziyaretleri gerçekleştiren MHP teşkilatı vatandaşların dertlerini sıkıntılarını dinliyor. 

ÖZTÜRK: “BİRLİKTE ÇOK GÜÇLÜYÜZ”
Ziyaretlere MHP Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Murat Abalı, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, MHP Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Melike Boran İsmailoğulları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. MHP Milletvekili Halil Öztürk yaptığı açıklamasında "TBMM Genel Kurulunun tatile girmesini fırsat bilerek Kırıkkaleli hemşerilerimizle kucaklaşıp onlarla yine bir araya gelme fırsatı bulduk. Hem makamlarımızın, hem de gönlümüzün kapısı her daim hemşerilerimize açıktır.” 
 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI 
“Hemşerilerimizin dertlerini dinlemek, çözüm üretmek ve sıkıntıları çözüme kavuşan hemşerilerimizin gözlerindeki ışıltıyı görmek, bizim en büyük mutluluk kaynağımız. Cumhur İttifakının başarısı için İl Başkanımız Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Faruk Akbulut, Kadın ve Aile Komisyonu Başkanımız Sayın Melike Boran İsmailoğulları ile yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretler esnasında bizleri yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.