Kutluca: “Milletimizin derdini çözmeye talibiz”

Kutluca: “Milletimizin derdini çözmeye talibiz”
Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, 2023 yılında yapılacak olan seçime hazır olduklarını ve çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kutluca: “Bizler milletimizin derdini çözmeye talibiz” dedi.

GAZETEKALE’DEN KUTLUCA’YA ZİYARET 
Gazetekale imtiyaz sahibi Kadir Yahşi ve Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca ile yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kutluca, 2023 yılında yapılması planlanan seçimle ilgili açıklamalarda bulundu. Kutluca, “Millet İttifakı olarak 6 siyasi parti olarak çıktıkları yolda kararlılıkla yürüdüklerinin altını çizen Kutluca,  Siyasetin ilkeler üzerinden yapılabileceğini gösterdik” dedi.


TOPLUMA GÜVEN VE UMUT VERİYORUZ 
Millet İttifakı olarak 6 siyasi parti olarak çıktıkları yolda kararlılıkla yürüdüklerinin altını çizen Kutluca,  Siyasetin ilkeler üzerinden yapılabileceğini gösterdik. Ülkemiz için, ortak sorunlarımız karşısında ortak sorumluluklarımızı kuşanabileceğimizi gösterdik; bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. 8’inci ayını geride bıraktığımız bu süreçte karşılıklı gösterilen dikkat ve rikkat, seçime kadar olan süreç ve seçimin ardından yaşayacağımız dönem için topluma güven ve umut vermektedir. Birçok stres testinden birlikte başarıyla geçtik, yol haritamız ortaya çıktı, yapacaklarımızın alt yapısı da neredeyse bitti; emin olun, şimdi işimiz 8 ay öncesine göre çok daha kolay... Önümüzdeki süreçte; kişiler üzerinden siyaset yapanlar dahi, ilkeler üzerinden siyaset yapmanın gereğini ve faydasını anlayacaklardır diye ümit ediyorum” diye konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.