KÜ tanıtım günleri başladı

KÜ tanıtım günleri başladı
Kırıkkale Üniversitesi tanıtım günleri başladı. Öğrenciler,  Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’na kurulan standa gelerek, bölümler ve üniversite hakkında bilgi aldı. 2 Ağustos 2021 tarihinde başlayan tanıtımın 6 Ağustos tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

2-6 AĞUSTOS TARİHLERİNDE DEVAM EDECEK
Üniversite sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversite hayali kuran gençler, elde ettikleri puana göre okul ve bölüm arayışı içerisine girdi. Kırıkkale Üniversitesi ise tercihlerin başlamasına sayılı günler kala tanıtım etkinliğini başlattı. Cumhuriyet Meydanı’na kurulan standa öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterilirken, Kırıkkale Üniversitesi’ni tercih etmek isteyenlerin 2-6 Ağustos tarihleri arasında standı ziyaret ederek üniversite ve bölümler hakkında bilgi edinebilecekleri belirtildi. 

“ÜNİVERSİTEMİZ VE BÖLÜMLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRLER”
Yapılan tanıtım ile ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ersan Arslan; “Üniversitemizi tercih etmek isteyen tüm öğrenciler, 2-6 Ağustos tarihleri arasında, Cumhuriyet Meydanı’na kurduğumuz standa giderek, üniversitemiz ve bölümlerimiz hakkında bilgi alabilirler.” dedi.
 


61095bbd8455a-tanitim (2).jpg

61095bbdaf0e7-tanitim (1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.