Kırşehirlilerden Yarar’a tam destek

Kırşehirlilerden Yarar’a tam destek

Kırıkkale’de yaşayan Kırşehirliler, seçim çalışmalarına sonsürat devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan AdayıSerdar Yarar’a büyük bir kalabalıkla destek ziyaretinde bulundular.

DESTEĞİMİZ HER AN ONUNLA

Serdar Yarar’ın Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Kırşehirliler adına konuşan, 27. Dönem MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Dr. Ömer Dedebali, 24 Haziran’da gerçekleştirilen Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi Yarar’ın desteğini her an yanlarında hissettiklerini ve gördüklerini ifade ederek, “Genel seçimlerde yanımızdan bir an olsun eksik olmayan, maddi ve manevî olarak desteklerini esirgemeyen Serdar Yarar Başkanımızın Kırıkkale’mize Belediye Başkan Adayı olması hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir.”

‘KIRIKKALE’YE SERDAR YARAR…’

“Bizler de köken itibariyle Kırşehirli, ama hücrelerinin her zerresiyle Kırıkkaleli hemşerileri olarak Serdar Yarar’ın Belediye Başkanı seçilmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Kırıkkale’miz artık hizmetle tanışmalı, projeleri olan bir belediye başkanına kavuşmalıdır. Biz de biliyoruz ve diyoruz ki, ‘Kırıkkale’ye Serdar Yarar…’ Allah yolunu açık eylesin” dedi.


kirsehirlileer.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.