Kırıkkalespor, Modafen FK ile puanı paylaştı

Kırıkkalespor, Modafen FK ile  puanı paylaştı
Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi evinde ağırladığı Modafen FK ile 0-0 berabere kaldı. Maçın hakemi Mustafa Aydın’ın Kırıkkalespor’un yüzde yüz penaltı olan pozisyonunda devam kararı vermesi tepkilere neden oldu. 

CEZA SAHASI İÇİNDE YAPILAN FAULE DEVAM KARARI
Misli.com TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sahasında konuk ettiği Modafen FK ile golsüz berabere kaldı. Maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Kırıkkalespor, aradığı golü bir türlü bulamadı. Öte yandan, karşılaşmanın hakemi Mustafa Aydın’ın zaman zaman yanlış karar verdiği, zaman zaman ise hiç düdük çalmadığı pozisyonlar tartışmalara neden oldu. Maçın ikinci yarısında, Modafen ceza alanı içerisinde Kırıkkalesporlu bir futbolcuya faul yapılması ancak hakemin devam kararı vermesi Kırıkkalesporlu taraftarlardan büyük tepki topladı.

İLK ETKİLİ ATAK 20’NCİ DAKİKADA
Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 20’nci dakikada Kırıkkale Büyük Anadolusporlu oyuncu Ali Helvacı’dan geldi. Rakip takımın ceza sahası içinde topla buluşan Helvacı’nın şutunu Modafen defansı engelledi. 

TEK KALE MAÇ
Kırıkkale Büyük Anadoluspor rakibi karşısında adeta tek kale maç oynadı. Mücadelenin büyük çoğunluğunun Modafen yarı sahasında geçmesine rağmen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 

GOL OFSAYT GEREKÇESİYLE İPTAL EDİLDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısı Modafen FK’nün yaptığı 3, Kırıkkalespor’un yaptığı 1 oyuncu değişikliği ile başladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Kırıkkalespor duran top organizasyonunda Aykut Çift ile topu ağlara gönderdi. Ancak Çift’in attığı gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. 

KIRIKKALESPOR’UN YÜZDE YÜZ PENALTISI VERİLMEDİ
Maçın en çok tartışılan pozisyonu ise Kırıkkalesporlu oyuncuya ceza alanı içinde yapılan faul oldu. Kırıkkalesporlu oyuncu Madofen ceza alanı içinde rakiplerini bir bir çalımlayarak ilerlerken karşı takım defansı sert bir müdahalede bulundu. Kırıkkalesporlu oyuncuların ve taraftarların penaltı beklediği pozisyonda hakemin, Kırıkkalesporlu oyuncuya ‘hakemi aldatmaya yönelik hareket’ten sarı kart göstermesi tepkilere neden oldu.

MAÇTA GOL SESİ YÜKSELMEDİ
90 dakikalık karşılaşmada sahadan gol sesi yükselmezken, Kırıkkalespor 1 puanın sahibi oldu.

STAT: Başpınar

HAKEMLER: Mustafa Aydin, Şaban Karaderili, Ali Çakır

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR
İlker Günay, Adem Ercan, Emre Avcı, Ayhan Gürbüz(Şeref Ercan Dk. 90), Aykut Çift, Ali Helvacı, Mehmet İncesu, Hüseyin Erol, Mehmet Bozcan, Necmi Can Cebeci, Özkan Yiğiter(İbrahim Kongur DK.46 (Mehmet Berke Yanmaz Dk.54(Reşit Akbulut Dk.90)))

MODAFEN FK
Rasim Mutlu, Hakan Özhan, Gökhan Çetinkuş, Ceyhun Yelkenci(Erdoğan Erdoğan DK.46), Yıldıray Koçal, Mehmet Burak Yılmaz, Umut Uysal, Emin Kaan Arslan, Fevci Can Bozkuş(Gökhan Karataş DK.76), Hakan Yağmurkaya(Onur Demir FK.46), Tunahan Birinci(Enes Ata DK.46)

SARI KARTLAR: DK. 27 Adem Ercan, DK.67 Mehmet Berke Yanmaz (Kırıkkale Büyük Anadoluspor) Dk. 82 Emin Kaan Arslan (Modafen)

DİĞER MAÇLAR
Adıyaman 1954 SK 1 – 0 1954 Kelkit Bld.Spor
Silivrispor 1 – 0 Sultanbeyli Bld.
Muğlaspor 1 – 1 Bergama Belediyespor
Karaköprü Belediyespor 1 – 0 Kestelspor
Siirt İl Özel İdare 0 – 0 52 Orduspor FK
Kozan Spor FK 0 – 1 68 Aksaray Belediyespor
Bayrampaşa P – P Düzcespor


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.