Kırıkkalespor ikinci yarıya harika başladı

Kırıkkalespor ikinci yarıya harika başladı
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi saha ve seyircisinin önünde ağırladığı Karadeniz Ereğlispor’u 1-0 mağlup etti. Maçın tek golünü 41’nci dakikada Mehmet Tolun kaydetti. 

BAL Ligi 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ikinci yarının ilk maçında Karadeniz Ereğlispor’u Başpınar Stadyumunda ağırladı. Maça her iki ekipte temkinli başladı. Kırıkkalespor ilk yarının son anlarında orta sahada kaptığı topu hızlı ileriye taşıdı. Orta sahada topla buluşan Kırıkkalesporlu Onur Çakmakçı şık bir pasla topu Mehmet Tolun ile buluşturdu. Tolun kaleciyle baş başa kaldığı pozisyonda topu üstten aşırtarak topu ağlarla buluşturdu. 1-0. İlk yarı bu skorla tamamladı. 
Maçın ikinci yarısında üstü üste ataklara giren Kırıkkalespor, bulduğu fırsatları gole çeviremedi. 3 net gol pozisyonuna giren Kırıkkalespor'un 3 topu da direkten döndü. Üstün bir oyun sergileyen Kırıkkalespor, maçı 1-0 kazanmasını bildi. 
Bu skorla 3 puanını hanesine yazdıran Kırıkkalespor 35 puanla liderliğini sürdürdü. En yakın takipçisi Ankara TKİ Spor’un deplasmanda Keçiören Bağlumspor’a 1-0 kaybetmesinin ardından puan farkı 6’ya çıktı. Bu haftanın ardından Kırıkkalespor şampiyonluk yarışında ciddi bir şans yakaladı. 

Maçtan Fotoğraflar

Gazetekale.com Haber Merkezi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.