Kırıkkalespor, 12 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı

Kırıkkalespor, 12 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı
Kırıkkale Büyük Anadoluspor’da yen sezon hazırlıkları başladı.  Kulüp Başkanı Veli Uca yaptığı açıklamada, 2022-2023 sezonu için takıma dahil olan 12 oyuncunun isimlerini paylaştı. 

12 YENİ OYUNCU
Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 27 Ağustos 2022 tarihinde başlayacak olan 2022-2023 Futbol Sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, dış transferde 12 yeni oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Sözleşmesi bu sene sona eren 2 oyuncu ile devam kararı alan Kırıkkalespor, ayrıca sözleşmesi devam eden 7 oyuncu ile de yola devam kararı aldı. 

“BAŞARI İSTİKRARDAN GELİR”
Sezonun başlamasına sayılı günler kala açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Veli Uca, “2022-2023 Futbol Sezonunun tüm takımlara ve Türk sporuna hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederiz. Tüm camialara kazasız, sakatlıksız bir sezon dileriz. Profesyonel liglerde kalıcı olmanın önemi ve üst liglerde mücadele etmenin çok zor olduğu bir dönemden geçiyoruz. Dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntıları, her sektörde olduğu gibi futbol sektöründe de kılcal damarlarımıza kadar hissettiğimiz bir dönem içerisindeyiz. Bu olumsuz ortamların zorluğu içinde takımımızı en iyi şekilde kurup, gerekli transfer çalışmalarımız büyük bir özveri ile yapıyoruz. Oyuncularımızı yeni sezona hem mental hem de fiziki olarak hazır hale getirmek için uğraş veriyoruz. 2022-2023 sezonu için mevcut teknik heyetimiz ile yeniden anlaştığımızı kamuoyu ile paylaşmıştık. Teknik heyetimizin bu zamana kadar 43 maçlık istikrarı bizimde önem verdiğimiz bir durumdur. Takımımızda başarının istikrardan gelen bir kazanç olacağı düşüncesindeyiz.” dedi.

İÇ TRANSFER
İç transfer çalışmaları sonucu takımla devam eden oyuncuların listesi şöyle oldu; sözleşmeleri devam eden Yunus Emre Kar, Ufuk Can Engin, Serkan Güler, Buğra Şahiner, Berkay Emre Sarısu, Ahmet Yılmaz Diki, Boğaçhan Gedik ile yola devam edilirken, sözleşmesi biten Mehmet Albayrak ve Onur Çakmakçı ile yeni bir sözleşme imzalandı. 

DIŞ TRANSFER
Dış transfer sonucu takıma yeni katılan oyuncular ise şöyle;
-Mert Can Babat (Hendekspor - kaleci)
-Berkan Tanrınıan ( Ünye 1957 - kaleci)
-Emre Karadağ ( Şile Yıldız - sol bek)
-Özenç Akdağ (Çiğli Bld. - sağ bek)
-Alaz Gökalp Süme ( Keçiören Bağlum - stoper)
-Erkan Nazlı (Kahta 02 Spor - stoper)
-Oğuzhan Ayaydın (Kastamonu Özel İdare - ön libero)
-Mehmet Sefa Sarma (Samsunspor - ön libero)
-Burak Özsoy (Ağrı 1970 - orta saha)
-Barış Çiçek (Siirt Özel İdare - forvet arkası)
-Taner Çapakçur (Çiğli Bld - forvet)
-Uğur Ahmet Özder ( Sarayönü Bld - forvet)
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.