Kırıkkale’de gıda zehirlenmesi

Kırıkkale’de gıda zehirlenmesi
Kırıkkale’de bir işletmeden paket siparişi veren 5 öğrenci yedikleri tavuktan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz günlerde de zehirlenme vakası olan Kırıkkale’de bir zehirlenme vakası daha meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre Kırıkkale’de bir işletmesinden paket tavuk dürüm siparişi veren 5 öğrenci yedikleri tavuk dürümden zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmazken, öğrenciler hastanede kontrol altında tutuluyor.

KONTROL AMAÇLI MÜŞAADEDE TUTULUYOR

Konu ile ilgili hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre bu tür denetlemelerin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapıldığı belirttiler. Zehirlenen öğrencilerin sağlık durumu ile ilgili bilgi veren hastane yetkilileri, öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığını, kontrol amaçlı müşade altında tedavilerinin devam ettiğini söylediler.

10 GÜNDE 3’ÜNCÜ ZEHİRLENME VAKASI

10 gün içinde 3’üncü zehirlenme vakası meydana gelmesinden dolayı telefon ile bilgi veren İl Tarım ve orman Müdürü Sırrı Yılmaz, “Şuan şehir dışındayım. Konu ile ilgili bilgim var ve hemen yola çıktım. Personel ile görüştüm tüm arkadaşlarımız evlerine gitmeden akşam  denetleme yapacağız” dedi.

Kaynak: İl Gazetesi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.