Kırıkkale’de hentbol müsabakaları ve şampiyonlar

Kırıkkale’de hentbol müsabakaları ve şampiyonlar
Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) tarafından 2019-2020 eğitim öğretim yılı ortaokullar arası küçük kızlar, küçük erkekler ve yıldız kızlar, yıldız erkekler hentbol müsabakaları düzenlendi. 

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) tarafından 2019-2020 eğitim öğretim yılı ortaokullar arası küçük kızlar, küçük erkekler ve yıldız kızlar, yıldız erkekler hentbol müsabakaları düzenlendi. 

KIRILMASI ZOR BİR BAŞARI
20 Şubat 2019’da küçükler kategorisinde başlayan müsabakalar 08 Ocak 2020 yıldızlar kategorisinin final müsabakalarıyla ve kupa töreniyle sona erdi. Çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda küçük erkekler, küçük kızlar ve yıldız kızlarda Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu şampiyon oldu. Öğrenciler kırılması zor bir başarıya imza attı.
 

KIRIKKALE’Yİ TEMSİL EDECEKLER
Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu küçük erkek hentbol takımı, Öğretmen
Muhittin Ardahan Ortaokulu ile yapmış olduğu final müsabakasını kazanarak küçük erkeklerde Kırıkkale şampiyonu oldu. Yine Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu küçük kızlar kategorisinde Keskin Ortaokulunu mağlup ederek, Kırıkkale şampiyonu oldu. Yıldız kızlar kategorisinde final müsabakasını kazanan Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu yıldız kızlarda 6’ıncı kez art arda Kırıkkale şampiyonu olarak üç kulvarda aldığı birincilik derecesiyle kırılması çok zor bir başarıya imza attı.
 
KUPAYI VURAL VERDİ
Müsabakalar Yenişehir spor salonunda oynandı. Şampiyon takımlara kupalarını
GSİM Şube Müdürü Adnan Vural verdi. Şampiyon takımların öğrencisi, okul öğretmenleri ve velileri büyük sevinç yaşadı. Şampiyonlar okullarında coşkuyla karşılandı. Vural, şampiyon olan Kale Ortaokulu küçük kız, küçük erkek ve yıldız kız hentbol takımı oyuncularını ve okulun beden eğitimi öğretmeni Ergin Öztürk’ü kutlayarak, iller arası yapılacak olan grup müsabakalarında başarılar diledi. Müsabaka sonunda dereceye giren okullara ödülleri dağıtıldı.
 
“HENTBOLU HERKESE SEVDİRMEK İSTİYORUM”
Kale Ortaokulu Müdürü Hacı Kaplan, Kırıkkale şampiyonu olan küçük kız, küçük erkek ve yıldız kız hentbol takımını ve beden eğitimi öğretmeni Ergin Öztürk’ü okullarına yaşattıkları bu sevinçten dolayı kutlayarak, teşekkür etti. Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Ergin Öztürk, Kale Ortaokulunda 6’ncı yılı olduğunu ve geldiği günden beri hentbol sporuna yoğunlaştıklarını, dolayısıyla çok iyi sonuçlar elde ettiklerini söyledi. Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu’nun Kırıkkale’de hentbol sporunun kalesi haline geldiğini dile getiren Öztürk, önce küçük kızlar ve küçük erkekler turnuvasında şampiyon olduklarını ve ardından da yıldız kızlar turnuvasında şampiyon olarak Kale Ortaokulu’nun başarı çıtasını yükselttiklerini söyledi. Çalışmalara 2014 Eylül ayı itibariyle başladıklarını anlatan Öztürk, “Hentbol sporu ile yoğun bir şekilde uğraşıyoruz. Amacımız her şeyden önce ahlaklı ve bilinçli bir sporcu yetiştirmek. Aynı zamanda hentbol sporunu herkese sevdirmek. Üstün bir gayret ve mücadele sonucu şampiyon olan öğrencilerimi kutluyorum.” dedi. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.