Kıratlı, depremzedelerin yanında 

Kıratlı, depremzedelerin yanında 
AK Parti 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinden Kırıkkale’ye gelen depremzedeler için destekte bulundu.

VAKIF YETKİLİLERİNE ULAŞTIRILDI 
Kırıkkale Valiliği’nin talebi doğrultusunda AFAD ve Başkanlığını AK Parti 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı’nın yaptığı Bilim ve İnsan Vakfı işbirliği ile Kırıkkale’ye misafir olan depremzedeler için 1 tır yardım malzemesi gönderdi.  Merkezi İstanbul’da bulunan ve Başkanlığını Av. Turan Kıratlı’nın yaptığı Bilim ve İnsan Vakfı Kahramanmaraş, Pazarcık, Hatay, Adıyaman ve Gaziantep’ten Kırıkkale’ye yerleştirilen depremzede vatandaşları için Bilim ve İnsan Vakfı Başkanı Av. Turan Kıratlı’nın bizzat organize ettiği yardım tırı Kırıkkale’ye ulaştı. Yardımlar Valilik Sosyal Yardımlaşma yetkililerine, Bilim ve İnsan Vakfı temsilcileri tarafından teslim edildi.

GÖNÜLLÜLER ATKI VE BERE ÖRDÜ 
Depremzedeler için seferber olan bağışçılara teşekkür eden Kıratlı, “Vakıf olarak deprem bölgesine yardım tırlarımız gönderiliyor. Kırıkkale’mize yerleşerek misafir olan depremzedeler için Valiliğimizin talebi doğrultusunda hızlıca harekete geçtiklerini ifade eden Kıratlı, “Ülkemiz bu felaketin üstesinden gelecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde sıkıntıları aşacağız. Misafirperver Kırıkkaleli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Her zaman onların yanındayız” dedi.  Yardım tırında yaklaşık 1 milyon liralık 1004 depremzede aile için gıda kolisi, 1000 depremzede için hijyen paketi, Genç İyiler Kulübü gönüllüleri tarafından örülen 500 çocuk için atkı, bere ve 1000 kişilik iç çamaşırı da yer aldı.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.