Kilo verdiren yoğurt kürü tarifi

Kilo verdiren yoğurt kürü tarifi
Spor yapmadan ve yeme içme alışkanlıklarınızdan vazgeçmeden kilo vermek, evde kolayca hazırlanabilecek yoğurt kürü ile mümkün. Her evde bulunan, kolayca hazırlanan ve göbek eriten yoğurt kürü tarifi haberimizde.

SPOR YAPMADAN KİLOLARINDAN KURTUL

Hareketsiz bir yaşam ve buna bağlı olarak alının fazla kilolar birçok insanın sorunu. Bazen iş yoğunluğu, bazen okul, bazen ise sağlık problemleri spor yapmanın önüne geçebiliyor. Bazı insanlar ise spor yapmaktan hoşlanmıyor olabiliyor. Bu yazımızda tüm bunlar ve daha farklı nedenlerle spor yapamayan ve fazla kilolarından kurtulmak isteyenlere, her akşam bir kez tüketerek kilo verebilecekleri yoğurt kürü tarifini vereceğiz.

kilo-verdiren-yogurt.jpg

YOĞURT KÜRÜ NEDİR?

Son zamanlarda çok popüler bir hale gelen, özellikle kilo vermek ve fit kalmak isteyenlerin tercihi olan yoğurt kürü, baş malzemesi yoğurt olan, kalsiyum, potasyum, çinko, manganez ve riboflavin açısından oldukça zengin olan bir karışımdır. Yoğurt içerisine zayıflatma etkisi ile ön plana çıkan bazı doğal besinlerin karıştırılması ile hazırlanır ve tok tutan öğün olarak kullanılır.

yogurt-2.jpg

YOĞURT KÜRÜ NASIL ZAYIFLATIR?

İçerisinde farklı mineraller barındıran yoğurt kürü, insülin değerlerini dengede tutar ve acıkmayı engeller. Düşük kalorili bu kür uzunca bir süre tokluk hissi verdiğinden, kişi gün içerisinde daha az besin tüketir ve buna bağlı olarak da vücuda giren kalori miktarı azalmış olur. Ayrıca kür içerisine giren bazı doğal besin maddeleri de zayıflama konusunda kişiye yardımcı olur.

yogurt-3.jpg

GÖBEK ERİTEN YOĞURT KÜRÜ HAZIRLANIŞI

Spor yapmadan kilolarınızdan kurtulmanızı sağlayacak olan yoğurt kürü için gerekli malzemeler şöyle; 1 adet limon, 250 gram yoğurt, 4 dal maydanoz, 4 dal dereotu.

yogurt-4.jpg

Hazırlanışı;

Maydanoz ve dereotları bir kap içerisinde kıyılır. (Büyüklükler damak zevkinize göre değişebilir) Limonun suyu sıkılır. Daha sonra, 250 gram yoğurt, kıyılan maydanoz ile dereotları ve limon suyu yeterli büyüklükteki bir kapta iyice karıştırılır.

Kullanılışı;

Hazırladığımız göbek eriten yoğurt kürü, haftada en az 2 kez, gece uyumadan 3 saat önce tüketilir. Yoğurt kürü tüketildikten sonra uyuyana kadar başka bir şey tüketilmez.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.