Karakeçili'de Hacıbaloğlu Rüzgarı

Karakeçili'de Hacıbaloğlu Rüzgarı
İYİ Parti Karakeçili Belediye Başkan adayı Berkay İsmail Hacıbaloğlu seçim çalışması programımı çerçevesinde ilçedeki temaslarını sürdürüyor. Hacıbaloğlu gittiği her yerde projelerini anlatıyor. Seçmenlerden kendisi için oy istiyor.

İLÇEDE ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI
Kırıkkale’nin en genç belediye başkan adayı Berkay İsmail Hacıbaloğlu seçim çalışmasını aralıksız sürdürüyor. İYİ Parti Karakeçili belediye başkan adayı Hacıbaloğlu kısa sürede ilçede halkın sevgisini kazanmayı başardı. Seçim çalışmasına başladığı ilk günkü gibi aralıksız olarak ilçede çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamaya gayret eden Hacıbaloğlu bu arada kamu kurum ve kuruluş çalışanlarını da mesai saati içinde ziyaret ederek projelerini anlatıyor. 

KARAKEÇİLİLER BAĞIRLARINA BASTI
Karakeçili’de kısa sürede insanların gönlüne girmeyi başaran genç belediye başkan adayı gençliğinin verdiği enerji ile yaklaşık bir aydan bu yana ilçedeki tüm vatandaşları tek tek ziyaret etti. Kimi evde ev hanımlarının ev işlerine yardım etti, kimi zaman pazardan gelen yaşlıların Pazar arabasına taşıdı. Ziyarete gittiği bir evde ev hanımının kömür kovasını çöplüğe taşıyarak yardımcı olan Hacıbaloğlu çevre sakinlerinin takdirini kazandı. Seçime yaklaştığımız şu günlerde çalışmalarını aralıksız sürdüren genç aday seçimin alternatifi olarak gösterilmeye başladı. İlçe halkı Hacıbaloğlu'nu çok sevdi.


İşte İYİ Parti Karakeçili Belediye Başkan adayı Berkay İsmail Hacıbaloğlu'nun projeleri... 
1)    Hayvancılık Kooperatifi Kurulacak: Belediye arsasında bir mandıra kuracağız. Bunun için gerekli Avrupa Birliği fonlarından faydalanacağız. Bu kooperatife herkes bütçesinin yettiği kadar ortak olacak, bu sayede ülkemizin kanayan yarası hayvancılığa gücümüz ölçüsünde destek vereceğiz. Hem Karakeçilili hemşerilerimize istihdam sağlayacak hem de büyük bir sermaye gücü oluşturacağız.
2)    Kadınlara Yan Gelir Sağlanacak: Karakeçili'de yaşayan hanımlar için evde yaptıkları el işleri, takılar, organik ürünlerin satışı için belediye öncülüğünde internet üzerinden online satış sistemi kurulacaktır. Böylelikle hanımlarımız ürünlerini belediyeye bildirip, sorumlu personel sisteme yükleyecek ve ürünlerini tüm Türkiye'ye gönderim imkanı bulacaklar. Bu sayede Karakeçili’nin tanıtımının olacağı gibi Karakeçili’de yaşayan hanımlar da yan gelir elde edebileceklerdir. 
3)    Çocuklarımıza, Gençlerimize ve Özel Eğitim Öğrencilerine Eğitim Desteği Sağlanacak: Şehir merkezine 35 kilometre uzakta olmamız nedeniyle çocuklarımız ve gençlerimiz lise ve üniversite sınavlarına hazırlanırken Kırıkkale'ye gitmek zorunda kalıyor. Bu problemi çözmek için belediyenin destekleyeceği gençlerimize ek eğitim kursları açılacak ve Karakeçilili gençlerimizin kendi yaşadıkları yerden çok uzağa gitmeden eğitime ulaşabileceklerdir. 
4)    Yaşlıların Bakıma Muhtaçlara ve Çocukların Belediye İle Alakalı İşlemlerinde Yapacağız: Ülkemizde yaşayan 65 yaş üzeri yaşlı kişilerin, bakıma muhtaçların ve çocuklarımızın belediyeyle alakalı işleri sosyal belediyecilik gereği evlerinde yapılacaktır. Öncelikle bir telefon hattı kurulup, hattı aradıklarında belediyemizden sorumlu ekip vatandaşlarımızın evlerine gidip işlemleri yapılacaktır. Böylelikle vatandaşlarımız evlerinden çıkmadan işlemlerini halledebileceklerdir. 
5)    Sosyal Yaşam Alanı Kurulacak: İlçemizde yaşayan insanların ve çevre ilçelerden insanların aileleriyle gelip pikniklerini yapabilecekleri, doğal yaşam ortamında zamanlarını değerlendirebilecekleri, gençlerin ve çocukların arkadaşları ile gezip eğleneceği bir sosyal yaşam alanı yapılacaktır.
6)    Başarılı Öğrencilere Belediye Bursu Verilecek: İlçemizde yaşayan üniversite ve lise sınavlarının kazanan en başarılı öğrencilere belediye tarafından burs verilerek eğitim hayatları boyunca destek sağlanacaktır. 
Hacıbaloğlu ''Yukarıdaki belirtilen projeler ancak siz değerli Karakeçilili hemşerilerimiz destek verdiği takdirde hayat bulacaktır. Bu projelerin hayata geçmesi, Karakeçili’nin daha yaşanılabilir bir yer olması için sizlerden desteklerinizi talep ediyorum. Sevgi ve saygılarımla… '' dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.