Kar savaşçıları mücadeleye hazır!

Kar savaşçıları mücadeleye hazır!
Kırıkkale Karayolları 44. Şube ekipleri kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklarını tamamladı.

500 KİLOMETRELİK YOL AĞINDA HİZMET VERECEKLER
Kış aylarının kahramanları karayolları personelleri, Türkiye genelinde olduğu gibi 43 ilin geçiş güzergahı Kilit Kavşak Kırıkkale’de de kış hazırlıklarını tamamladı. Kış mevsiminin getirebileceği her türlü olumsuzluğu hesaba katan Karayolları 44. Şube ekipleri, Kırıkkale merkez ve ilçeler dahil olmak üzere toplamda 500 kilometrelik bir yol ağında geceli gündüzlü hizmet verecekler. Karayolları ekipleri, kar bıçakları, greyder ve kepçelerle yollarda oluşabilecek olumsuzluklara müdahale edecek. Öte yandan stoklarında bulunan 10 bin ton tuz ile yollarda oluşabilecek buzlanma ile mücadele edecekler. 

KURBAN KESİLİP, DUA EDİLDİ
Kırıkkale Karayolları 44. Şube ekipleri, kış mevsiminin gelişinin ardından kazasız bir sezon geçirmek amacıyla kurban keserek, dua etti. Düzenlenen dua etkinliğine Bölge Müdür Yardımcısı Celal Koruç, Bakım Başmühendisi Sadi Yılmaz, Makine Mühendisi Muhammet Başa, Bölge Trafik Şefi Selahattin Metin, 44. Şube Şefi Mustafa Demirgüneş, şube mühendisleri ve şube personelleri katıldı.

“7 GÜN 24 SAAT HAZIR OLACAĞIZ”
Mustafa Demirgüneş, “Kar bıçakları, kepçeler, greyderler ve tüm iş makinelerimiz ile mücadeleye hazırız. Yaklaşık 500 kilometrelik bir sorumluluk sahamız var. 43 ilin geçiş güzergahı Kırıkkale’miz için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte 7 gün 24 saat teyakkuzda olacağız.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.