Kaplan:"3 milletvekili ile meclise gideceğiz"

Kaplan:"3 milletvekili ile meclise gideceğiz"
14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere AK Parti milletvekili adaylarımız Mustafa Kaplan, Ergün Tekin ve Muhammed Emin Avundukluoğlu hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. 

ESNAF VE VATANDAŞLARI DİNLEDİLER
Yahşihan yeni sanayi yönetimi ile bir araya gelen milletvekili adayları sanayi esnafının istek ve taleplerine dinledi. Hem kendileri hem de ülkemizin refahı ve kalkınması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK parti'yi destekleyeceklerini bildiren esnaflar, adaylara isteklerini dile getirdiler. Toplantının ardından Site ve Yenişehir esnafını ziyaret eden milletvekili adayları Mustafa Kaplan, Ergün Tekin ve Muhammed Emin Avundukluoğlu esnafları ve vatandaşları birebir dinlediler.

3 MİLLETVEKİLİ İLE MECLİSE GİDECEĞİZ
Ülkemizin en önemli ekonomik gücünün üretimden geldiğini dile getiren AK Parti Miletvekili Adayı Mustafa Kaplan “14 Mayıs’ta sandıktan çıkacak güçlü bir sonuçla Türkiye Yüzyılı’na yürüyeceğiz. Kırıkkale’den yeniden 3 milletvekili ile meclise gideceğiz. İnanıyoruz. AK Parti’miz Kırıkkale’den üç sıfır yapacak. Ülkemizin ve Milletimizin refahı için var gücüyle çalışan Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında güçlü bir iradeyle duracağız. Biz inanıyoruz ki Kırıkkaleli Hemşerilerimiz de 14 Mayıs’ta sandıkta bizlere bu gücü verecektir” dedi. 

"MİLLETİNDEN YANA OLANLAR MEYDANDADIR"
Türkiye’nin geleceğinin belirleneceği kritilk bir seçimin yapılacağını dile getiren AK Parti Milletvekili Adayı Ergün Tekin “Milletinden yana olanlar meydandadır. Ülkemizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğü karşısında mücadele edenlerin ise nerelerde pazarlıklar içinde olduğu ortadadır. Biz Milletin Adamı Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, milletimize karşı kirli hesaplar yapanların karşısındayız. Biz milli hassasiyet ve bilince sahip Kırıkkaleli hemşerilerimize güveniyoruz” dedi.

AK PARTİ MİLLETİNİ GELECEĞE TAŞIMAYA DEVAM EDECEKTİR 
Kırıkkale’nin 21 yıldır olduğu gibi bugünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye gereken desteği vereceğini ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Muhammet Emin Avundukluoğlu “Biz 14 Maysı’tan büyük bir zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. 21 yıldır milleti için gecesini gündüzüne katan AK Kadrolar yeni yüzyılda da Milletini geleceğe taşımaya devam edecektir. Türkiye Yüzyılı, sürdürdüğümüz güçlü ve büyük Türkiye mücadelesinin yeni altın çağı olacaktır. Bu yüzyıl, Türkiye’nin yeni bir şahlanış yüzyılı olacaktır. Doğru Adımlarla Yola Devam edeceğiz” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.