Kaplan: “Yaşlılarımızın her zaman yanındayız”

Kaplan: “Yaşlılarımızın her zaman yanındayız”
AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, ´18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ nedeniyle açıklamalarda bulundu. Kaplan, “Yaşlılarımızın her zaman yanındayız” dedi.

ÇOK ÖNEMLİ ROLÜ ÜSTLENİYOR 
AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, ´18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası´ dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Yazılı açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kaplan, “Biz, büyüklerine “ak saçlı” diyerek, “aksakallı” diyerek en üst toplumsal payeyi veren, bilgeliği ve pirliği onlarla simgeleyen bir kültüre sahibiz. Medeniyet ve kültür değerlerimizin dünü ile bugünü arasında köprü vazifesi gören yaşlılarımızın, tecrübe, bilgi ve birikimin nesilden nesille aktarılması konusunda çok önemli rolü olduğuna inanıyoruz”


SAMİMİYETLE VE SEVGİYLE SÜRDÜRÜYORUZ 
“Büyüklerimize sahip çıkmayı, aynı zamanda geleceğimize de sahip çıkmak olarak görüyoruz. Yaşlılarımıza yönelik gayretlerimizi kararlılıkla, samimiyetle ve sevgiyle sürdürüyoruz. Sosyal devlet ilkesi doğrultusunda ve hak temelli bir yaklaşımla, yaşlılarımıza sunduğumuz hizmetleri; sağlıktan sosyal desteğe, sosyal yardımdan bakıma, sosyal güvenlikten ulaşıma her alanda çeşitlendiriyoruz. Kıymetli Çınarlarımızın Yaşlılara Saygı Haftasını tebrik ediyor; sağlıklı, uzun, hayırlı ömürler geçirmelerini diliyoruz” dedi.


Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.