İYİ Parti Merkez İlçe Baran’a emanet 

İYİ Parti Merkez İlçe Baran’a emanet 
Siyasi çalışmalarına hız kazandıran İYİ Parti Kırıkkale Teşkilatı, hafta sonu merkez ilçe başkanlığı kongresini gerçekleştirdi

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
2023 yılında yapılması planlanan seçimle birlikte Türkiye genelinde kongrelerini başlatan İYİ Parti, hafta sonu Kırıkkale’de merkez ilçe başkanlığı kongresini gerçekleştirdi. Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen 3’üncü olağan kongrede birlik ve beraberlik sergilendi. Mevcut merkez ilçe başkanı Av. Yavuz Kuzucu’nun il başkanlığı için aday gösterilmesinin ardından tek aday olarak Arap Osman Baran ile gidilen seçimde kazanan Baran oldu  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin Divan Başkanlığını Kurucular Kurulu Üyesi Dr. Berna Şahin, Başkan Yardımcılığına Faik Bektur, kâtip üyeliklerine ise İlker Karagöz, Selver Alperen ve Yurdagül Altan seçildi.

ALTINIŞIK: “İYİ PARTİ ANKETLERDE BİRİNCİ PARTİ” 
İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ise yapılan anketlerde İYİ Parti’nin ikinci parti çıktığını söyleyerek, “Arada 7 puan var. Ben o 7 puanın AKP korkusuyla AKP dediğine inanıyorum. Biz Kırıkkale’de birinci partiyiz. Buna inanıyor ve güveniyoruz. Bugüne kadar görev yapan ve aday olmayan Yavuz Kuzucu’ya teşekkür eder, Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Arap Osman Baran’a ise yeni görevinde başarılar dilerim” dedi. 

KUZUCU: “BU GÖREVİ ŞEREFLE YÜRÜTTÜM”
Kongrede konuşma yapan il başkan adayı, eski merkez ilçe başkanı Av. Yavuz Kuzucu, “Bugüne kadar şerefle yürüttüğüm Merkez İlçe Başkanlığı görevimi ilk günkü heyecanla bugüne kadar getirmenin büyük sevincini yaşamaktayım. Yaklaşık 4 yıldır sürdürdüğüm Merkez İlçe başkanlığı görevimi tekrar aday olmayarak birlik ve beraberlik içerisinde tek aday olarak girdiğimiz bu seçimde merkez ilçe başkanlığı görevini kıymetli ağabeyim Arap Osman Baran’a devredeceğim. Bu görevi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum” dedi. 

BARAN: “KAZANAN BİZ DEĞİL, İYİ PARTİ’DİR” 
Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran, "Öncelikle genel kurulumuzu onurlandıran kıymetli misafirlerimize, kurucular kurulu üyemize, il başkanımıza ve tüm kıymetli delegelerimize, partililerimize hoş geldiniz diyor, genel kurulda teveccühünü benden yana kullanan bana oy veren vermeyen tüm kıymetli delegelerimize teşekkürlerimi arz ediyorum. Bu genel kurulun kazananı Arap Osman Baran değil, İYİ Parti merkez ilçe teşkilatıdır” 

HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ 
‘Birlik beraberliğimizdir’ diye konuşmasını sürdüren Arap Osman Baran, “Bu anlayışla başlayacağımız görevde herkesi kucaklayarak, partimizin ilke ve politikaları çerçevesinde hizmet etmek şiarımızdır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Biz koltukta oturan, koltuk sevdalısı olmaya değil, hizmet yolunda ayakkabı eskitmeye talibiz. Bugüne kadar İYİ Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Yavuz Kuzucu’ya teşekkür ederim" 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.