İYİ Parti genel merkezinden Özen’e destek 

İYİ Parti genel merkezinden Özen’e destek 
İYİ Parti Genç Teşkilatlanma Başkanı Onur Hondoroğlu, beraberinde bir grup heyetle birlikte Kırıkkale’ye gelerek, İYİ Parti İl Başkan adayı Furkan Özen’e destek verdiler.

TÜRKİYE İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ 
İYİ Parti İl Başkan adayı Furkan Serhat Özen, siyasi çalışmalarına hız kazandırdı. Özen’e destek vermek amacıyla İYİ Parti Genç Teşkilatlanma Başkanı Onur Hondoroğlu, koordinatör Çağdaş Çelik ve beraberinde bir grup heyet, Özen’e destek vermek amacıyla Kırıkkale’ye geldiler. gazetekale.com. Hondoroğlu, “Başkan adayımız Özen’in çıkmış olduğu bu yolda her zaman yanındayız. Teşkilatlarımızın gençlere ihtiyacı vardır. İnşallah seçim sonucu partimiz için en hayırlısı neyse o olsun. Türkiye’nin geleceği için her alanda mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. 


ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
Özen, “Genel Merkez Genç Teşkilatlanma Başkanı Onur Hondoroğlu ve Koordinatörümüz Çağdaş Çelik’le beraber; Sinerji Savunma Adnan Duman Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Oda Başkanlığını, Umuda Yolculuk Dernek Yönetimini ve esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Kırıkkale’mize nazik ziyaretleri ve destekleri için şahsım aynı zamanda teşkilatım adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.