İYİ Parti’de Kuzucu dönemi

İYİ Parti’de Kuzucu dönemi
İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu oldu. Kuzucu, görevi Faik Bektur’dan devraldı.

İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu oldu. Kuzucu, görevi Faik Bektur’dan devraldı.

HEM TECRÜBESİNE HEM DE GENÇLİĞİNE GÜVENİYORUZ
İYİ Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında devir teslim işlemi gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Merkez İlçe Başkanlığına atanan Yavuz Kuzucu’ya güvendiklerini söyledi. Altınışık, “Partimizin kurulduğu günden bu yana, partimizde görev yapan, her gününü dolu dolu yanımızda geçiren ve kendisine minnet borçlu olduğumuz Faik Bektur yine kendisi kadar değer vermiş olduğumuz ve siyasette daha iyi yerlerde görmek istediğimiz Yavuz Kuzucu’ya görevini teslim etmek üzere görevini bırakmıştır. Kuzucu’nun hem tecrübesine hem de gençliğine güveniyoruz. Heyecanı ve siyasi bilgisi var. Kuzucu’ya yetki yazısını teslim edeceğiz ve yarından itibaren, seçim varmış gibi çalışmaya başlayacak.” dedi.


EMİNE BULUT BİZİM GÖNÜLLÜ PARTİLİMİZDİ
Toplantıda Emine Bulut hakkında konuşan İl Başkanı Altınışık; “Hareketli günler yaşıyoruz, istenmeyen bir olay yaşadık. Emine Bulut bizim gönüllü partilimizdi. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, Kırıkkale’ye gelerek Bulut’un acılı ailesine başsağlığı diledi. Akşener, bu konuyu gündemde tutacağını söyledi. Bizde yargı sürecinde konunun takipçisi olacağız. Akşener, Emine Bulut’un kızının eğitim giderlerini üstlendi, bize de hem aileyi hem de kızı sahiplenme görevi verildi.” dedi.

GELECEĞİMİZ DAHA İYİ OLACAK
Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Yavuz Kuzucu ise “Bu partinin zor şartlar altında kurulduğunu yakinen bilen bir kişiyim. Genel Başkanımıza olmadık iftiralar atıldı fakat iftiralarda boğuldular. Partimizi bugün Türkiye siyasetine yön veren bir duruma geldi. Geleceğimiz daha iyi olacak. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz takdirde partimiz daha iyi yerlere gelerek ilk gelen seçimlerde çok güzel sonuçlar alacağına inanıyorum” diye konuştu.

İYİ PARTİ ZAFERDEN ZAFERE KOŞACAK
Bu haftanın zafer haftası olduğunu hatırlatan Kuzucu, “İnşallah bizlerde partimizi zaferden zafere ulaştırırız. Partimizi iktidar, genel başkanımızı Cumhurbaşkanı, İYİ Parti kadrolarını ise söz sahibi yaparız. Kurucu Merkez İlçe Başkanımız çok büyük çalışmalarda bulundu. Biz her zaman emrindeyiz. Kendisine teşekkür ederim” diye konuştu. Faik Bektur ise görevinden istifa ettiğini fakat her zaman İYİ Parti’nin çatısı altında yer alacağını söyleyerek, genç Başkan Yavuz Kuzucu’ya başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından ise İl Başkanı Altınışık tarafından Kuzucu’ya rozeti takıldı.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.