İYİ gençlerden kitabı sevdirecek etkinlik 

İYİ gençlerden kitabı sevdirecek etkinlik 
Siyasi parti çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel alanda etkinliklere de yer veren İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen ve yönetimi, ‘Kitapseverler Günü’ nedeniyle 1000 adet kitap topladı

KİTAPLAR KÖY OKULLARINA GÖNDERİLECEK 
Yaklaşık 10 gün önce ‘Kitapseverler Günü’ nedeniyle kampanya başlatan İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen ve yönetimi, kısa süre içerisinde 1000 adet kitap topladı. Sosyal medyadan duyuru aracılığıyla İYİ Parti İl Başkanlığı ve yönetimini kampanyaya davet eden Özen, parti teşkilatıyla birlikte hedefledikleri kitap sayısına ulaştılar. Toplanan kitaplar köy okullarına verilmek üzere İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gülnihan Akyürek’e teslim edildi. 

KİTAP OKUYAN KİŞİ HAYATTA HER İŞİ BAŞARIR
Her alanda önemli çalışmalara imza atmak için çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Özen, “Kitap okuyan kişi hayatta her işi başarır sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda kitaplarımız köy okullarındaki öğrencilerimize ulaştırılacak. Çocuklarımız gelişen teknoloji çağında kitap okumaktan uzak kalmaması amacıyla üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Kitap okumak insan hayatını her zaman değiştirir ve bazen bu değişim çok farklı şekillerde olur. Okumanın asla sonu yoktur ne kadar okursan o kadar iyidir yani hayatının sonuna kadar okuyabilirsin. Okuyan insan her zaman bilgili ve hayatında başarılı olur.” 

KİTAPLAR İNSANIN EN İYİ DOSTUDUR 
Özen, “Kitap okumak alışkanlıkların ve bağımlılıkların en güzelidir. Kitap okumanın tadına varan, her gün az da olsa buna zaman ayıranlar, hayatında ve kişiliğinde olumlu değişikliklerin olduğunu gözlemleyebilir. Çok okuyan insan, çok fazla cümle, dolayısıyla da çok fazla kelime okumuş demektir. Kitap en iyi dosttur. Yeter ki siz ona el uzatın, siz ne zaman gel derseniz gelirler. Siz onları bırakmadığınız sürece, kitaplarınız sizi asla bırakmaz. En yalnız hissettiğiniz anlarda bile açın birkaç sayfa kitap okuyun” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.