İstanbul Restoranlarının Düğün İçin Sunduğu Hizmetler

İstanbul Restoranlarının Düğün İçin Sunduğu Hizmetler
 Haber Merkezi
İstanbul’da düğünlere kapısını açmış birçok restoran bulunuyor. Size en uygun mekanı bulabilmek için Düğünc.com’da yer alan onlarca restoranı inceleyebilirsiniz. Üstelik hepsi farklı özellikleriyle öne çıkıyor.

Butik, nostaljik, deniz kenarı, Boğaz manzaralı…

İstanbul Restoranlarının Düğün İçin Sunduğu Hizmetler

İstanbul’da düğünlere kapısını açmış birçok restoran bulunuyor. Size en uygun mekanı bulabilmek için Düğün.com’da yer alan onlarca restoranı inceleyebilirsiniz. Üstelik hepsi farklı özellikleriyle öne çıkıyor. Butik, nostaljik, deniz kenarı, Boğaz manzaralı… Nasıl bir mekan istediğinize baştan karar vererek işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

İstanbul’da restoran düğünü yapacaksanız, davetlilerinize sunacağınız menüyü kesinlikle yemekli seçmenizi öneriyoruz. Restoranların hazır düğün menülerinden birini seçebileceğiniz gibi tamamen size özel bir menü oluşturmalarını da isteyebilirsiniz. Şehirdeki restoranlar, kırmızı ya da beyaz et menüleri, alkollü ya da alkolsüz içecek seçenekleri gibi menü alternatifleri sunarken vegan, vejetaryen, diyabet gibi özel menüler de hazırlayabiliyor.

İstanbul’da düğün yapılan restoranlardan organizasyon hizmeti de alabilirsiniz. Birçok firmada düğününüzü başından sonuna kadar planlayan profesyonel bir ekip bulunuyor. Sözleşme imzaladığınız andan düğün bitimine kadar bu ekip sizinle ilgileniyor. Süslemeler, servis, oturma düzeni ve daha birçok detay için sizin kafa yormanıza gerek kalmıyor.

Düğün eğlencesinin olmazsa olmazı müzikler için de şehirdeki restoranlardan hizmet alabilirsiniz. İstanbul’daki restoranların anlaşmalı olduğu DJ ve orkestralar bulunuyor. Sadece DJ eşliğinde eğlenebileceğiniz gibi canlı müzik talebinde de bulunabiliyorsunuz. Ayrıca çalışacağınız müzisyenler ile önceden görüşüp düğününüzde çalacakları şarkıları beraber seçebiliyorsunuz.

İstanbul’daki restoranların hemen hemen hepsinde ses ve ışık sistemleri bulunuyor. Bu sistemleri düğünden önce mekana gidip inceleyebiliyor, değişiklik istediğiniz herhangi bir nokta varsa restoran yetkilisine iletebiliyorsunuz. Restoranlarla görüşmeye gittiğinizde, ekstra talepleriniz varsa onları da bildirmelisiniz. Örneğin; volkan gösterisi, havai fişek şovu gibi hizmetler ekstraya girebiliyor.

Düğün sadece yemekle olmaz diyerek düğün sonrası eğlence isteyenler için de iyi bir haberimiz var: Şehirdeki restoranlarının birçoğu after parti hizmeti veriyor. Restoranların en keyifli aktivitelerinden biri kesinlikle after partiler! Yemekler yenildikten ve saat ilerledikten sonra after parti etkinliğine geçebiliyorsunuz. Burada pist ışıklandırılıyor, DJ, kabinin başına geçiyor ve arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi eğleniyorsunuz.

Düğün İçin Bütçenize Uygun Restoranı Nasıl Bulabilirsiniz?

Mekan araştırmanızda işinizi kolaylaştırmak için şehirdeki restoranlarda düğün fiyatlarının neye göre değiştiğine dair ipuçlarını da vermeden geçmeyelim.

Öncelikle şehirdeki restoranlarda yemekli ve kokteyl organizasyonların kişi başı ücret üzerinden hesaplandığını bilmelisiniz. Seçtiğiniz menünün kişi başı fiyatı, davetli sayınızla çarpılıyor ve ödemeniz gereken ücret böylece ortaya çıkıyor. Şehirdeki restoranlar, 200-300 kişilik ve daha butik düğün yapacak çiftler için ideal. Davetli sayınız arttıkça birçok mekanın kişi başı fiyat üzerinden indirim yaptığını da ekleyelim.

Seçtiğiniz menünün kokteyl ya da yemekli olmasına göre farklı fiyatlar sunuluyor. Yemekli menülerin, kokteyl menülere kıyasla daha yüksek fiyatlı olduğunu bilmelisiniz. Yemekli menüler de kendi içinde çeşitlere ayrılıyor. Kırmızı ya da beyaz etli menüler arasında fiyat farkı bulunuyor. Menüdeki içeceklerin alkollü ya da alkolsüz olmasına göre de fiyat farklılıkları oluşabiliyor.

Mekanın organizasyon hizmeti ve bunun için talep ettiğiniz ürün ve hizmetler de fiyatlara etki eden konulardan. Örneğin; masa süslemesinde küçük vazolar çiçeklere yer verilmesi halinde, dev şamdanlarla yapılan masa süslemesine göre daha uygun fiyatlarla karşılaşabilirsiniz. Kullanılan çiçeklerin yapay ya da canlı olması, tercih edilen canlı çiçeklerin türü gibi kriterler de fiyatlarda değişikliğe neden oluyor.

Şehirde düğün için tercih edebileceğiniz birçok firmanın kampanyaları olduğunu ve bu kampanyaları düzenli olarak takip ederseniz, çok uygun fiyatlara firmalarla anlaşabileceğinizi de eklemeden geçmeyelim. Son olarak da erken rezervasyon yaptıran çiftlerin, uygun fiyatlı bir organizasyon yapma imkanı yakaladığını da belirtelim.

İstanbul’daki restoranların özelliklerini, fiyatlarını ve kampanyalarını incelemeden mekan seçiminizi yapmayın. Şehirdeki birbirinden şık restoranlara buradan ulaşabilirsiniz. İlginizi çeken firmalarla iletişime geçerek kolayca fiyat teklifi alabileceğinizi de hatırlatalım!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.