İnkarcılar

İnkarcılar
Alaaddin Güneşer'in 'İnkarcılar' adlı köşe yazısı.

Konuşurken çok güzel konuşanlar ama yaşarken bedenlerine konuştuklarını yaşatamayıp kendi anlattıkları ile kendini yalanlayanlar günümüzün fenomenleri haline gelirken, geride bıraktıkları izler gönülleri yıkmakta, karartmakta, soğutmakta ve insanları kendinden bile uzaklaştırmakta.

Liyakatli insanların konuşup yaşamadıkları konuların aslını öğrenmenin yolu; OKU'maktan geçme olup, okuyan bilen ve yaşayan insanların söylev, muamele ve yaşantıdan gördükleri konuşan insanlar hakkında akıllarda belirli bir seviyede karakter ölçüsü bırakacaktır.

Siyasilere, atadıkları bürokratlara ve idari makamlara atananlar birileri birilerinin şövalyeliğini yaparken bazıları da kendini kanunların üzerinde görmekte, çoğu zaman görev bilincinden uzak idare sistemi ile yönetim sergilemekteler. Peki, onların oraya oturmalarına sebep olan, oy kullanan insanların durumları hakkında kimlerin bilgisi var ve ne tür bir önlem alıyorlar dersiniz. Ben size söyleyeyim; hala kendi keyfi uygulama ve yaşama eğilimleri artarak devam etmekte.

Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayın!


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.