İhracat potansiyelini artırma projesi

İhracat potansiyelini artırma projesi
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Uluslararası Öğrenciler-Dış Ticaret Köprüleri projesiyle ilimizin ihracat potansiyelini artırmayı hedefliyor.

İHRACATLARININ ARTIRILMASI AMAÇLANIYOR
İhracat yapan firmaların bu konudaki kabiliyetlerini artırmak, karşılaşabilecekleri sorunların çözümü noktasında bilgilendirmek ve ihracata hazırlamak için sürekli eğitimler düzenleyen ve çalışmalar yapan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası yeni bir projeyle Kırıkkale’nin ihracat potansiyelini artırmayı hedefliyor. Proje çerçevesinde, Kırıkkale’de yükseköğrenim görmek amacıyla bulunan üniversite öğrencileri arasından istekli olan gençleri ihracat elemanı olarak yetiştirmek suretiyle, oda üyesi firmaların ihracatlarının artırılması amaçlanıyor. 

İLERİKİ DÖNEMDE KAZANÇLI ÇIKACAKLAR 
‘Uluslararası Öğrenciler–Dış Ticaret Köprüleri’ projesi çerçevesinde, 9 Haziran 2022 tarihinde saat: 13.30’da, Odamız konferans salonunda, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Uzmanı Asım ÇALIŞ tarafından “Uluslararası Ticarette Kariyer Fırsatları ve Dış Ticaret İşlemlerinin Temel Parametreleri” konulu bir seminer düzenleneceğini ifade eden TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, özellikle içinde bulunduğumuz süreçte ihracatın önemine dikkat çekti. Bu süreçte ihracat kabiliyeti kazanarak süreci devam ettiren firmaların ilerleyen dönemlerde kazançlı çıkacaklarının altını çizen Varlı, küresel ticaretin gittikçe yaygınlaştığını, TSO üyelerinin de bu sistemde yer almaları için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.