İftar sonrası çaylar MHP’den 

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, Sevgi Yolu üzerinde bulunan seçim ofisinde iftar sonrası vatandaşlara ücretsiz çay ikramında bulunuyor.

ÖZTÜRK’TEN VATANDAŞA ÇAY İKRAMI 
Milliyetçi Hareket Partisi’nde Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçiminin heyecanı giderek devam ediyor. Sahada gece gündüz demeden çalışan MHP İl Başkanlığı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim kapsamında bir yandan Cumhur İttifakı’na destek isterken, diğer yandan milletvekili adayları Av. Halil Öztürk, Av. Melike Boran İsmailoğulları, Mederes Eray’ın TBMM’ye vekil olarak gitmesi için mücadele sergiliyor.

ÖZTÜRK, SORUN VE TALEPLERİ DİNLİYOR 
Sevgi Yolu üzerine kurulan seçim bürosunda iftar sonrası vatandaşlara ücretsiz çay ikramı yapılıyor. Seçim bürosunu ziyaret eden MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, burada Sevgi Yolu üzerinden geçen vatandaşlara çay ikramında bulundu. Akşam saatlerinde soğuk havada yürekleri ısıtan çay ikramında vatandaşlar, milletvekili Öztürk’e sorun ve taleplerini de iletme imkanı buluyor. 

MİLLETİMİZ CUMHUR İTTİFAKI’NA GÜVENİYOR 
Burada vatandaşlar hem çaylarını içiyor hem de siyasetin nabzını tutuyor. Cumhur İttifakı’nın 14 Mayıs gecesi yeniden güçlü şekilde iktidarda olacağını vurgulayan Öztürk, “Bizler geçmişte olduğu gibi her zaman vatandaşlarımızın ve devletimizin yanındayız. Ülkemizde sağlanan birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı milletimiz asla ve asla fırsat vermeyecektir. Bizler geçmişte olduğu gibi her zaman halkımızın ve milletimizin yanındayız. Milletimiz Cumhur İttifakı’na inanıyor ve güveniyor” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.