Halı saha futbol turnuvası başladı

Halı saha futbol turnuvası başladı
Sağlık-Sen 3. Milli Birlik ve Beraberlik Halı Saha Turnuvası başladı. Turnuvanın açılışında, başlama vuruşunu AK Parti Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can tarafından gerçekleştirildi.

3. Milli Birlik ve Beraberlik Halı Saha Turnuvasının başlama vuruşu yapılamadan önce turnuva açılış konuşmasında söz alan Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, “Kırıkkale Sağlık Sen olarak geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz ve bu yıl 3. Gerçekleştireceğimiz Milli Birlik ve Beraberlik Halı Saha Turnuvamıza hoş geldiniz. Bizler Memur-Sen ailesi olarak yapmış olduğumuz her etkinlikte olduğu gibi bu etkinliğimizde de milli duruşu, birlik ve beraberliği esas aldık. Memur-Sen olarak; Kurucu Genel Başkanımız Merhum Mehmet Akif İnan’ın da dediği gibi Toplumsal meseleler kapsamında sorumluluk bilinci ile düşüncelerimizi ortaya koymayı ve bunların mücadelesini vermeyi şiar edindik”

 

“Geçmişten günümüze ülkemiz ve coğrafyamız üzerinde ne yazık ki türlü tehditler türlü ayrılıklar, türlü hesaplar, türlü çirkin oyunlar oynanmaktadır. Ülkemiz ve coğrafyamızda tüm bunların önüne geçmek te ancak birlik ve beraberlik olgusuyla mümkündür. Bizler de bilinçli bir STK olarak üzerimize düşen görevi yapmak ve toplumuzu kaynaştırmak amacıyla bu ve benzeri etkinlikleri görev bilinci ile milli ve manevi duruşla gerçekleştirmekteyiz. Bu faaliyetlerimizde yalnız olmadığımızı görmek ve bilmek bizlere güç katmaktadır”

 

 “Ülkemiz türlü badireler, türlü saldırılar sonrasında mutlak bir zafer sonucu kurulmuş, bu uğurda nice canlar toprağa düşmüştür. Bu milli mücadele sadece o tarihlerde değil günümüzde cereyan etmektedir. Bu anlamda geçmişten günümüze güzel vatanımızın bekası uğruna canını seve seve feda edip şehadete koşan nice kahramanlarımıza Allah’tan rahmet gazilerimize ise acil şifalar temenni ederim. Düzenlemiş olduğumuz turnuva geçmiş günümüze şehit ve gazilerimizi anma, birlik beraberlik olgusunu pekiştirme ve Kurumlar arasındaki diyoloğun geliştirilmesi amacını taşımaktadır. Baştan ifade etmek istiyorum ki bu turnuvada kaybeden olmayacak. Zira bu turnuva ile amacımız herkesin, birliğin beraberliğin, kardeşliğin dostluğun kazanmasıdır”

 


Açılış konuşmasının akabinde söz alan Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can konuşmasında, “Bu turnuvanın amacında olduğu gibi Milli olmak ve her anlamda milli kalmak önem taşımaktadır. Bu doğrultuda bizler de milli ve manevi yönden anlam ifade eden her türlü faaliyete destek vermekteyiz. Turnuvanın tüm katılımcılarına, Bu organizasyonu gerçekleştiren Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığına, Tertip Komitesine yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Turnuvanın başlama vuruşunu Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can tarafından gerçekleştirildi.

 

Sağlık-Sen 3. Milli Birlik ve Beraberlik Halı Saha Turnuvası açılışına AK Parti Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can, İl Genel Meclis Başkanı ve Başkan Adayı Murat Çaykara, İl Genel Meclis Başkan Adayı Engin Kaplan, Konfederasyona bağlı Bem Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut, Büro Memur-Sen Başkanı Ali Toprak, Ulaştırma Memur-Sen Başkanı Oğuzhan Aydın, İl Sağlık Müdürlüğünden Kamu Hastaneler Başkanı Dr. Adem Yeni, Başkan Yardımcısı Dr. Sinan Kurt, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Sancar Serbest, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Murat Çaykara, K.Ü.T.F. Hastane Müdürü Seyit Ahmet Acar, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, İşyeri Temsilcileri, Tertip Komitesi, Turnuvaya takım halinde katılan sporcular katıldı.

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.