Hacılar MHP ile kazanacak

Hacılar MHP ile kazanacak
31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçim heyecanının yüksek olarak yaşandığı bölgeler arasında bulunan Hacılar Kasabasında, MHP Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Koyuncu, hemşehrileriyle buluştu.

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçim heyecanının yüksek olarak yaşandığı bölgeler arasında bulunan Hacılar Kasabasında, MHP Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Koyuncu, hemşerileriyle buluştu. Koyuncu, “Benim tek derdim Hacılar olacak” dedi.

DAVULLU-ZURNALI KUTLAMA

Kırıkkale’de siyasetin en çekişmeli geçtiği yerlerden biri olan Hacılar Kasabasında MHP Belediye Başkan adayı olan Mehmet Koyuncu, aday gösterildikten sonra Hacılar kasabasında bulunan vatandaşlarla kucaklaştı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği aday tanıtım töreninde davullu, zurnalı, havai fişekli kutlama gerçekleştirildi. MHP yönetimi ve başkan adayı Koyuncu, Hacılar Kasabasının MHP ile kazanacağını ifade ettiler.

YAĞMURA KARŞI YALNIZ BIRAKMADILAR

Tören esnasında sağanak şekilde başlayan yağmura karşı başkan adayı Koyuncu’yu destekleyenler tören alanını bırakmadı. “Başkan Koyuncu”, “Koyuncu nerede biz oradayız” şeklinde slogan atan vatandaşlar. Tören alanında MHP’ye ait çalan seçim şarkıları da tören alanında bulunan vatandaşların coşkusuna coşku kattı. İlk olarak konuşma yapan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, “İnşallah önümüzdeki seçimde Hacılar’da MHP kazanacaktır” dedi. 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Seçim kapsamında MHP’den başvuru yapan aday adaylarına teşekkür eden Baloğlu, “Diğer aday adaylarımız da özverili şekilde göreve talip oldular.  Bu süreci edebince yürüten ve herkese örnek olan diğer aday adayı arkadaşlarımızla beraber omuz omuza verip hep beraber Hacılar’da seçimi alacağız. Bu seçimden sonra Hacılar’da ikiye bölünmüşlük ortadan kalkacak ve birbirine destek veren bir belde olacaktır.  Kavgaları, gürültüleri bir kenara bırakan, Hacılar’ın sorunlarıyla gerçek anlamda uğraşan bir belediyecilik anlayışı ile hizmet vereceğiz” şeklinde konuştu.

BU KUTLAMAYI 31 MART GECESİ DE YAPALIM

Baloğlu, “31 Mart günü yine burada bu kutlamayı daha kalabalık şekilde hep beraber yapacağız. Başkan adayımız Mehmet Koyuncu kardeşimizi yalnız bırakmayın. Onunla beraber, seçim çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışını herkese anlatarak, sandıklardan da oylarımızı patlatarak inşallah seçimi kazanacağız” dedi. MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar, MHP’nin 31 Mart seçiminde önemli başarıya imza atacağını söyledi.

EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE VERECEĞİZ

Yarar, “Şuan şu yağmur altındaki bu heyecanla 31 Mart gecesi Hacılar’ı alacağız, Hep beraber inşallah Kırıkkale’de ilçelerimizde ve il merkezimizde başarı sergileyeceğiz. Kırıkkale gerçekten MHP’nin belediyelerini özledi. Üretken belediyecilik anlayışıyla,  Kırıkkale’ye hep beraberce sahip çıkacağız, gençlerimize iş bulacağız, Kırıkkale’de MHP’nin döneminde herkese sahip çıkacağız. Kırıkkale’de yaşayan bütün insanlarımıza adaletli şekilde davranacağız. Hep beraber omuz omuza, kol kola, gönül gönüle vererek 31 Mart seçimini kazanacağız” ifadesinde bulundu.

GECE GÜNDÜZ HACLIAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

MHP Merkez ilçe başkanı Av. Murat Abalı’nın ardından konuşma yapan başkan adayı Mehmet Koyuncu, kendisine bu adaylık görevini veren herkese teşekkür etti. Tek derdim Hacılar olacak diyen başkan adayı Koyuncu, “Ben sizin sıkıntınızı biliyorum, derdinizi biliyorum. Bundan sonra daha yaşanılabilir bir kasaba olmanın mücadelesini vereceğiz. Hacılar halkının huzuru için gecemi gündüzümüze katacağız.  Hacılar kasabasının aşı, işi, sığınılacak bir yer olacağım. İşçi çıkartan değil, tam tersi yeni istihdam alanları açan, yeni işlere kapı aralayan bir belediye başkanı olacağım” dedi.  Koyuncu’nun konuşmasına vatandaşlardan da, “Dik dur eğilme Hacılar seninle” gibi çeşitli destek sloganları geldi.

BENİM TEK DERDİM HACILAR OLACAK

Kendisini yağmur altında yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Koyuncu, “İnşallah seçimi kazandığımız zaman göreceksiniz ki kasabamız, gerçekten de daha yaşanılabilir bir görünüme kavuşacaktır. Seçim bölgemin derdini biliyorum. Çözüm noktasında da Milliyetçi Hareket’in hareketi var. Üretken belediyecilik anlayışı ile halkımızın sorunlarını, dertlerini çözüme kavuşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

MEHMET KOYUNCU’YA BÜYÜK DESTEK

Aday tanıtım töreninde; MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, merkez ilçe başkanı Av. Murat Abalı, Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar, Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Dursun Can, Yahşihan Belediye Başkan adayı Osman Türkyılmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Tolgahan Toraman, MHP Hacılar eski belediye başkanı merhum Menduh Bodur’un kızı Seçil Bodur ile çok sayıda vatandaş katıldı. Konuşmaların ardından Koyuncu ve parti yönetimi seçim çalışmaları kapsamında istişarelerde bulundu.


hacilarrr.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.