Gazetecilik bölümü yeniden açıldı 

Gazetecilik bölümü yeniden açıldı 
Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaklaşık 5-6 yıldır kapalı halde bulunan ‘Radyo ve Televizyon’ bölümü, revize edilerek ‘Gazetecilik’ bölümü adı altında yeniden kapılarını öğrencilerine açıyor. 

MÜDÜR TELEFONCU’NUN BAŞARISI 
Faaliyet gösterdiği günden itibaren meslek alanında önemli öğrenciler yetiştiren Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında aynı başarıyı göstermek için çaba ve gayret gösteriyor. Bu kapsamda her alanda meslek hayali kuran öğrencileri yetiştirmenin çabası içerisinde olan Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sevindiren bir gelişme yaşandı. 

İLGİLİ YERLERDEN İZİNLER ALINDI 
Dönemin okul müdürü Çetin Çetiner tarafından 5-6 yıl önce kapatılan ve bugüne kadar hiçbir İl Milli Eğitim Müdürü’nün konuya el atmadığı, ‘Radyo ve Televizyon’ bölümüyle ilgili, çiçeği burnunda İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu kapalı kapıları kaldırdı. Tozlu raflardan dosyayı yeniden indirerek gündeme getiren Telefoncu, okul içerisinde yeni bir bölümün açılması amacıyla harekete geçti. İlgili yerlerle görüşme sağlayarak onay alan Telefoncu, ‘Radyo ve Televizyon’ bölümünün  ‘Gazetecilik’ bölümü adı altında yeniden açılmasını sağladı. 

ÖĞRENCİLER HEYECANLA BEKLİYOR 
Çok sayıda öğrencinin tercihleri arasında yer alacak olan gazetecilik bölümünde eğitim alacak öğrenciler, Kırıkkale’de faaliyet gösteren yerel ve ulusal medyalarda hem staj hem de istihdam alanında kendilerine şans bulabilecekler. Böyle bir bölümün yıllardır kapalı olmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Telefoncu, bölümün yeniden açılmasıyla ilgili üzüntülerin yerini mutluluğa bıraktığını söyledi. Gazetecilik mesleğinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Telefoncu, “İnşallah burada çok güzide öğrencilerimiz yetişecektir. Memleketimize ve Kırıkkale’ye hayırlı olsun” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.