Farklı Bütçelere Hitap Eden French Press Modelleri Mithra Coffee’de!

Farklı Bütçelere Hitap Eden French Press Modelleri Mithra Coffee’de!
 Haber Merkezi
Kahve piyasasında French press hak ettiği değeri pek göremiyor. Çünkü birçok kişi French press ile lezzetli sonuçlar elde edemeyeceğini düşünüyor. Ancak usta baristalar da günlük hayatta yaygın bir şekilde French press kullan

Kahve piyasasında French press hak ettiği değeri pek göremiyor. Çünkü birçok kişi French press ile lezzetli sonuçlar elde edemeyeceğini düşünüyor. Ancak usta baristalar da günlük hayatta yaygın bir şekilde French press kullanıyorlar. Hatta French pressle de aromatik ve gövdeli fincanlar hazırlanabileceğini savunuyorlar.

French press ile evde gövdeli ve aromalı kahveler hazırlayabilmek için önce bütçenize uygun bir pres seçmekle işe koyulun. Diğer kahve demleme ekipmanları French presse nazaran biraz daha pahalı oldukları için evde filtre kahve demlerken ilk aşamada French press tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Mithra Coffee ürünleri arasında yöresel kahve çeşitlerinin yanı sıra farklı demleme ekipmanlarına da yer veriyor. Evde mükemmel bir kahve deneyimi için ihtiyacınız olan her şeye site üzerinden ulaşabilir ve konfor alanınızda farklı aromalar keşfetmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Mithra Coffee’nin kahve ekipmanları arasında farklı tasarımlara sahip birçok French press modeli yer alıyor. Bu French press modelleri tasarımlarının yanı sıra üretildikleri madde konusunda da birbirinden farklılar. Yani Mithra Coffee’de hem cam hem de gıdayla temasa uygun plastikten elde edilen French press modelleri mevcut.

Dolayısıyla Mithra Coffee üzerinden bütçenize ya da yaşam şeklinize yönelik seçimler yapabilirsiniz. Örneğin, çok sık seyahat ediyorsanız ya da kampa gidiyorsanız Sinbo French press sizin ihtiyacınıza karşılık verecektir. Çünkü Sinbo French press taşıması en kolay modellerden biri. 350 ml kapasiteye sahip bu pratik ekipmanın gövdesi ise sağlam mikadan yapılmıştır. Oldukça hafif olduğu ve kırılma tehlikesi olmadığı için çantanızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Eğer “sunum benim için her şey!” diyorsanız bambu cam French press tam sizlik! Camın ve bambunun yakaladığı şık görünüm ile tasarlanan bambu French press yalnızca aromatik lezzetler hazırlamanıza yardımcı olmayacak. Aynı zamanda hazırladığınız aromatik sunumlara da şıklık katacak.

Uzun lafın kısası her zevke, ihtiyaca ve bütçeye yönelik farklı French press modellerini Mithra Coffee’de bulabilirsiniz. Bugün kendinize bir iyilik yapabilir ve nitelikli kahve keyfini evinizin rahatlığına taşıyabilirsiniz.

Hazır Kahve ile Filtre Kahve Arasındaki Farklar Nelerdir?

Hazır kahve günümüzde en çok tüketilen kahve çeşitlerinden biri. Bunun asıl sebebi uygun fiyatlı ve kolay ulaşılabilir olması. Ancak üçüncü nesil kahve kültürüyle yerleşen nitelikl kahve anlayışı bu kahveye gösterilen ilgiyi büyük oranda azalttı.

Çünkü üçüncü nesil kahvecilik bu kahvenin sandığımız kadar masum olmadığını görmemize yardımcı oldu. Ortaya çıkan nitelikli kahve kahvramı, kahvenin esasında suda çözünemeyen bir yapıya sahip olduğunu öğrenmemizi sağladı. Bu da yıllardır bildiğimiz tüm doğruların kocaman bir yanlıştan ibaret olduğunu gösterdi.

Öncelikle hazır ya da diğer bir ifadeyle “granül” kahvenin yoğun kimyasal işlemlerden geçtiğini söylemeliyiz. Diğer taraftan hazır kahve yapmak için kahve çekirdeğinin artıkları ve kalitesiz kısımları kullanılır. Deyim yerindeyse çöpe gitmesi gereken kahve çekirdeği artıkları ziyan edilmez. Belli işlemler sonucunda içilebilir bir forma getirilir.

Ancak filtre kahve için durum tam tersi. Filtre kahve baştan sona doğal bir süreçten geçer ve bu süreçte doğallığından da hiçbir şey kaybetmez. Dolayısıyla granül yani hazır kahve gibi zararlı değildir. Aksine içinde bulunan faydalı bileşenler sayesinde sağlık üzerinde pek çok olumlu etkisi vardır.

Kendinize bugün bir iyilik yapın ve granül kahveyi hayatınızdan çıkarın. Farklı maddelerle desteklenen ve içinde ne olduğu tam olarak kestirilemeyen granül kahveler yerine evinize ya da iş yerinize kaliteli kahve çekirdeklerini alın.

Mithra Coffee ile evinizin ya da iş yerinizin kahve ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Seçtiğiniz nitelikli kahve çekirdekleriyle yepyeni lezzetler keşfedebilir ve kaliteli aromalar deneyimleyebilirsiniz.

Mithra Coffee’nin kahve çeşitleri içinde farklı tadım notalarına sahip pek çok kahve bulunuyor. Eğer siz filtre kahve içmeye yeni başlayacaksanız Mithra Coffee’nin yumuşak içimli kahve çeşitlerine göz atabilirsiniz. Zamanla damak tadınız lezzete alıştıkça orta ve yoğun içimli kahve çeşitlerini deneyimleyebilirsiniz.

Geçek kahve lezzetiyle tanışmak, zararlı ve kalitesiz kahvelere veda etmek için şimdi Mithra Coffee’yi keşfedin! Aynı gün teslimat ve kargo hizmetleriyle merak ettiğiniz lezzetlerle en kısa sürede buluşun!

Kahve Kuşağının Farklı Aromaları Mithra Coffee’de!

Dünyanın farklı bölgelerinden seçilen kahve çekirdekleriyle her fincanda bambaşka bir lezzet keşfedin! Mithra Coffee, kahve kuşağının en kaliteli kahve çekirdekleriyle sizi eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. En kaliteli Arabica çekirdeklerle evinizin konforunda size egzotik bir kahve deneyimi vadediyor.

Mithra Coffee; lezzetli kahve çeşitleri arasında Etiyopya’nın, Brezilya’nın, Endonezya’nın Guatemala’nın, Burundi’nin, Honduras’ın, Endonezya’nın, Tanzanya’nın ve birçok ülkenin yöresel aromalarına yer veriyor. Seçtiği kahve çekirdeklerine ait oluşturduğu künyelerde, kahveseverleri kahve hakkında da bilgilendiriyor.

Mithra Coffee sunduğu aromaların yanı sıra kahve hakkında verdiği bilgilerle kahveseverlere bir fincan lezzetten daha fazlasını sunuyor. Kahveseverler yalnızca farklı aromalar keşfetmekle kalmıyorlar. Onlar aynı zamanda aldıkları her bir yudumla kahvenin hikayesine ortak oluyorlar.

Eğer siz de içtiğiniz bir fincan kahvenin hikayesini merak ediyorsanız Mithra Coffee ile kahve kuşağının farklı lezzetlerini keşfetmenin tadını çıkarabilirsiniz. Tattığınız her bir aroma ile kahve kültürünüzü geliştirebilir ve kendi evinizin baristası olabilirsiniz.

Kahve kuşağında yetişen en kaliteli aromaları deneyimlemek ve içtiğiniz bir fincan kahvenin hikayesini öğrenmek için Mithra Coffee’yi ziyaret edin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.