Eski vekil Kıratlı, yeni dönem için kolları sıvadı 

Eski vekil Kıratlı, yeni dönem için kolları sıvadı 
AK Parti 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili Av. Turan Kıratlı, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçim kapsamında yeniden 'Bismillah' demek için kolları sıvadı

SAHADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR 
14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında bazı siyasi partilerde aday adaylığı müracaatları tamamlandı. Kırıkkale'de müracaatları ilk tamamlanan ve en yüksek aday adayına AK Parti sahip oldu. Temayül yoklaması ve genel merkezde yapılan mülakatların ardından AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararının ardından milletvekilleri adayları açıklanacak.

YAPTIKLARINI KIRIKKALE’YE ANLATIYOR 
Bu kapsamda yeni dönem için kolları sıvayan Kıratlı, çalışmalarına hızlı başladı. 7'den 70'e, gencinden yaşlısına her kesimin sorun ve taleplerini dinleyen Kıratlı, geçmişte Kırıkkale'ye kazandırdıkları çalışmalarını vatandaşlara anlatıyor. Kıratlı, vekil olması durumunda Kırıkkale'ye yapacakları projelerini de vatandaşlara iletiyor.

MÜCADELEMİZİ SERGİLEYECEĞİZ 
Kırıkkale'nin İç Anadolu Bölgesi'nin en önemli bir şehri olduğunu ifade eden Kıratlı, "Savunma sanayi alanımızda, eğitim, sağlık, kültürel ve spor alanında daha üst sıralarda yer almak için mücadelemizi sergileyeceğiz. Vatandaşlarımızın ve şehrimiz için bugüne kadar güzel çalışmalar yapıldı. Yapılan bu güzel çalışmaların daha ileriye gitmesi amacıyla sahada etkin mücadelemi geçmişte olduğu gibi her zaman sergilemeye hazırım" dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.