Ersan’dan Milletvekili Can’a 15 Temmuz göndermesi!

Demokrat Parti  İl Başkanı Tolga Ersan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla AK Parti Milletvekili Ramazan Can’ı adeta topa tuttu.

SUÇSUZ OLANDAN AL SANA İLK TAŞ
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6’ncı yıl dönümü nedeniyle ülke genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Tolga Ersan’dan gündemi değiştirecek bir paylaşım geldi. DP İl Başkanı Ersan, AK Parti İl Başkanlığı’nda Milletvekili Ramazan Can’ın geçmiş dönemlerde çekilen bir video görüntüsünü paylaştı. Sosyal medya hesabından video paylaşımını notlar yazarak paylaşan Ersan, “Suçsuz olandan al sana ilk taş” dedi. 

MEMLEKETİN ÇOCUKLARI YÜKSELEMEDİ
"Suçsuz olandan al sana ilk taş.Sen Amerika’ya gittin biz gitmedik Ramazan Can.Biz memletin çocukları siyasette,ticarette ve bürokraside yükselemedik.Tam tersine 200 kişi çalışan fabrikamız kapatıldı ilk yerli ve milli savunma sanayi imalatlarını Fuat Ersan sav. San. olarak biz yapıyorduk ve fetö yapılanması tarafından baskı sonucu kapattırıldı.Dönemin bakanı Beşir Atalay’da buna göz yumdu.Eğer bizde bu lafı sana yedirmesek kanımız kurusun. Kahrolsun Fetönün siyasi yapılanması."

CAN: “BEN AMERİKA’YA GİTTİM”
Ersan’ın yayınladığı videoda AK Parti Milletvekili Ramazan Can’ın, “Arkadaşlar, ben Amerika'ya gittim. Hepimiz gittik. Kim burada Allah aşkına hani derler ya suçsuz olan ilk taşı atsın diye! 17-25 Aralık hadisesinden önce gerek ticarette, gerek siyasette, gerekse bürokraside yükselme o yolla oluyordu” sözlerinin görüntüleri yer aldı.


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.