Eroğlu, İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı 

İYİ Parti’nin eski Kadın Kolları Başkanı Betül Özdemir Eroğlu, 28. Dönem milletvekilliği seçimi kapsamında aday adaylığını açıkladı. Eroğlu, “Vatanımıza ve milletimize daha iyi hizmet edebilmek amacıyla bu yola çıktım” dedi

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi kapsamında hareketliliğin yaşandığı bir diğer siyasi parti olan İYİ Parti’de aday adaylığı müracaatları gerçekleştiriliyor. İYİ Parti’nin geçmiş dönemlerinde Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Betül Özdemir Eroğlu, aday adaylığını açıkladı. Açıklamada İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, merkez ilçe başkanı Arap Osman Baran, parti yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı. 

ÖNEMLİ MÜCADELE SERGİLEDİ 
Yoğun bir süreç yaşadıklarını 'gazetekale.com' dile getiren Kuzucu, “Betül başkanımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Parti olarak mücadelemizin ilk başından itibaren partimizde mücadele sergiledi. Birileri evlerinde korkarak otururken Betül başkanımız evini ihmal etti, sosyal yaşantısını ihmal etti ve bu davaya çok büyük çalışmalar yaptı. Kendisine bu aday adaylık sürecinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

İNANIYORUZ VE KAZANACAĞIZ 
Vatanımıza ve milletimize daha iyi hizmet edip daha iyi çalışmalar yapabilmek amacıyla bu kutlu yola çıktım diyen Eroğlu, “Kırıkkale’nin sorunlarını bir kadın olarak kadınlarımızın sorunları bir anne olarak gençlerimizin ne gibi sorunları olduğu bilincindeyim. İşte şuan buradaki il binamızdaki ışık Mustafa Kemal’in gözlerindeki ışıktır. İYİ Parti’yi kuran değerler, özlemler işte bu ışıktır. Bundan dolayı hepiniz çok çok değerlisiniz. Ülkemizin her bir köşesinde açlık, yoksulluk kol geziyor. Asla ve asla ümitsizliğe yol vermeden, hayallerimizin elimizden alınmasına yer vermeyeceğiz. İnanacağız ve iman edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.