Engelsiz yaşam, doğal ortam etkinliği

Engelsiz yaşam, doğal ortam etkinliği
Engelli bireylerin hayata bağlanması amacıyla sosyal ve kültürel alanda etkinlikler düzenleyen Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşam Destekleme Derneği, renkli bir etkinliğe imza attı.

BİZLER BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Kurulduğu günden itibaren sosyal ve kültürel alanda etkinliklere imza atan Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşam Destekleme Derneği, üyelerini birlik ve beraberlik etkinliğinde buluşturdu. ‘Engelsiz yaşam, doğam ortam’ adı altında buluşan engeliler, müzikler eşliğinde gönüllerince eğlenerek aileleriyle birlikte renkli bir gün yaşadılar. Bu gibi etkinliklerin devam edeceğine değinen Dernek Başkanı Mehmet Emin Erkoç, “Biz büyük bir aileyiz. Her zaman engellilerimizin yanındayız. Onların hayattan kopmaması için mücadele veriyoruz” dedi.

HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM
Yöresel müzikler ile doyasıya eğlenen engelliler, programda emeği gecen dernek yönetimine teşekkür ettiler. Tüm Engelliler ve Engelsiz Yasam Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Emin Erkoç̧, " Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Dernek olarak spor ve kültürel anlamda birçok başarımız var. Bu başarılarda bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ederim'’ dedi.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.