Down Sendromlu Meryem’in hayali gerçekleşti

Down Sendromlu Meryem’in hayali gerçekleşti
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde Down Sendromlu Meryem Türkyılmaz, çocukluğundan bu yana istediği zabıta olma hayalini gerçekleştirdi.

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde Down Sendromlu Meryem Türkyılmaz, çocukluğundan bu yana istediği zabıta olma hayalini gerçekleştirdi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Meryem’in haftanın 2 günü Pazar yerinde denetim yapacağını söyledi.

DİĞER HAYALİ MÜGE ANLI İLE BULUŞMAK

Çocukluğundan beri zabıta olmak isteyen Meryem Türkyılmaz’ın bu isteğini yerine getiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, bir hayali gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Türkyılmaz ile birlikte Bayraktepe Mahallesine kurulan Pazar yerini kontrol eden Meryem Türkyılmaz, pazarcı esnafını denetledi. Renkli görüntülerin yaşandığı denetimde, Meryem’in mutluluğu görülmeye değerdi. Başkan Türkyılmaz, “Meryem’in iki hayali vardı. Zabıta olarak hayalinin biri gerçekleştirdik. Diğer hayali ise Müge Anlı ile buluşmak. İnşallah yeni yayın dönemi başladığında Müge Hanımdan randevu alıp gitmeyi planlıyoruz. Bu arada haftanın 2 günü Meryem artık bizimle çalışacak.” diye konuştu. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.