DEVA Partisi milletvekili aday adaylarını tanıttı 

DEVA Partisi milletvekili aday adaylarını tanıttı 
DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim kapsamında milletvekili aday adaylarını tanıttı.

HEYECANI VE YOĞUNLUĞUNU YAŞAMAKTA
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimi kapsamında DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, milletvekili aday adaylarını açıkladı. İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, “ Mart 2020’ de kuvvetler ayrılığı esasına ve hukukun üstünlüğüne dayanan; yargının tarafsız ve bağımsızlığı ile hukuk güvenliğinin en üst düzeyde sağlandığı; katılımcı ve çoğulcu demokrasinin hakim olduğu; uluslararası sözleşmeler ve evrensel değerler çerçevesinde temel insan haklarının ve başta ifade ile basın özgürlüğü olmak üzere tüm özgürlüklerin garanti altına alındığı; şiddet, korku, baskı, ötekileştirme, ayrıştırma ve ayrımcılığın yaşanmadığı, hukuka bağlı, vatandaş odaklı, katılımcı, tarafsız, saydam, hesap verebilir, denetlenebilir, etkili ve verimli bir kamu yönetiminin hayata geçirildiği; herkesin insan onuruna yaraşır yaşam ve refah standartlarına ulaştığı; çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı, saygın ve güçlü bir Türkiye idealini gerçekleştirmek adına kurduğumuz DEVA Partimiz 14 Mayıs’ ta ilk seçimlerine girecek olmanın heyecanı ve yoğunluğunu yaşamaktadır” dedi.


ARTIK SAYILI GÜNLER KALDI
Karakuş, “Bu süreçte, partimizin kurulduğu andan bugüne; durmadan, yorulmadan ve tüm ümidimizle; seçkin ve liyakat sahibi kadrolarımızla çok çalıştık. Türkiye’nin tüm sorun ve sıkıntılarına ışık tutacak, takvimlendirerek ve bütçelendirerek hazırladığımız binlerce maddeden oluşan, yirmi iki adet eylem planımızı iktidara gelir gelmez uygulamaya koyacağız. Alanında yetkin uzmanların ve akademisyenlerin ortak aklı ile yapılan bu hazırlığın tarihimizde eşi ve benzeri yoktur. Siyaset vaat ile olur. Biz vaatlerimizi sağlam zeminlere oturtarak vatandaşımızın taktirine sunuyor ve söz veriyoruz. Demokrasi şöleni olmasını, halkımızın iradesinin sandığa tam olarak yansımasını temenni ettiğimiz, bizim için çok ayrı bir önemi olan 2023 seçimlerine artık sayılı günler kaldı.”

GÖNÜLDEN İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ 
“DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı olarak, güzel şehrimizin, kıymetli vatandaşlarımızın görüşlerini TBMM’ de en iyi şekilde temsil edeceğine, çıkarlarını en iyi şekilde koruyacağına ve kaynaklarını en doğru şekilde yönlendireceğine gönülden inandığımız ve güvendiğimiz birbirinden kıymetli, 28’ inci dönem milletvekili aday adaylarımızı sizlerle paylaşmaktan onur duyarız. Kamil İrfan Kılıç (Eczacı, 32 yaşında), Ahmet Dede Şahinlİ (Emekli memur, Çiftçi, 64 yaşında) Mustafa Saygı (İşletmeci, 23 yaşında)” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.