DEVA İl Başkanı Karakuş, ‘Çalışmalarımıza başladık’

DEVA İl Başkanı Karakuş, ‘Çalışmalarımıza başladık’
Geçtiğimiz hafta DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanı olarak atanan İsmail Oğuz Karakuş, il ve ilçe yönetimlerini kurmak için hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını söyledi.

“YÖNETİMİMİZDE SES GETİRECEK İSİMLER VAR”
11 Temmuz 2020 tarihinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile yapılan görüşmenin ardından Kırıkkale İl Başkanı seçilen İsmail Oğuz Karakuş, Gazetekale.com’a özel açıklamalarda bulundu. Kırıkkale’de güçlü ve güvenilir insanları bir çatı altına toplayacaklarını belirten Karakuş, “Görevimizin başına gelir gelmez çalışmalarımıza başladık. Zaten elimizde bir yönetim listemiz vardı. Şunu açık yüreklilikle belirtiyorum, yönetimimizde çok ciddi ve ses getirecek isimler var.” dedi.

“GÜÇLÜ İSİMLERİ PARTİMİZE TOPLAYACAĞIZ”
3 gün önce göreve getirilen İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş açıklamasında; “Ben ve 4 kurucu üye ile Kırıkkale’de çalışmalarımıza başladık. Kırıkkale’de daha önce hiçbir olaya karışmamış, temiz ve güvenilir insanları bir araya getireceğiz. Güçlü isimleri partimizde toplamak adına Kırıkkale’de PR çalışmalarımız devam ediyor. 20 gün içerisinde il yönetimi, merkez ilçe yönetimi ve iki tane ilçenin yönetimini de genel merkeze bildireceğiz.” ifadelerini kullandı. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.