Demir yüklü tır dehşet saçtı!

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine bağlı Bayraktepe Mahallesi’nde demir yüklü bir tır, rampayı çıkarken şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda park halinde bulunan araçları adeta biçti. 

PARK HALİNDEKİ ARAÇLARI EZDİ 
Yahşihan ilçesine bağlı Bayraktepe Mahallesi’nde yürekleri ağıza getiren bir trafik kazası meydana geldi. Mahallede bulunan bir rampayı çıkmaya çalışan demir yüklü 06 BL 0395 plakalı tır şoförü Cengiz Tunç'un direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halinde bulunan otomobilleri adeta biçti. Tır kasasında bulunan demirler bazı araçların üzerine doğru devrilirken, bazı araçlarda ise tırın çarpması sonucu büyük hasar meydana geldi. 

ÖLEN YA DA YARALANAN YOK!
Kısa süre içerisinde jandarma, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri olay yerine gelerek durumu kontrol altına aldı.  Olayın yaşanması esnasında etrafta ve araçta kimselerin bulunmaması da can kaybı ile yaralanmanın önüne geçmiş oldu. Meydana gelen olay üzerine ekipler inceleme başlattı. Olayda çok sayıda araç büyük hasar görürken, bazı araçların ise kullanılamaz hale geldiği görüldü.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.