Delice’den Öztürk ve Cumhur İttifakı’na büyük destek 

MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale’nin bütün ilçelerinde adeta kamp kuruyor. Balışeyh, Sulakyurt ilçe ve köylerini ziyaret eden Öztürk, Delice ilçesi ve köylerini ziyaret etti.

 

 

GEZİLMEDİK KÖY BIRAKMIYOR 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, gece gündüz demeden sahada çalışmalarını sürdürüyor. İlçeler ve köylerde adım atılmadık yer bırakmayan Öztürk, beraberindeki heyetle birlikte ‘1 Oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, 1 oy ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye istiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını yürüten Öztürk ve MHP teşkilatı, köyleri de ziyaret ederek burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor.

VATANDAŞIN SEVGİSİYLE KARŞILANIYOR 
Köy ziyaretlerinde vatandaşın sevgisiyle karşılanan Öztürk, geçmişte olduğu gibi her zaman vatandaşın yanında olduğunu söyledi. Ziyaretler sonrası iftar programında köy muhtarlarıyla bir araya gelen Öztürk ve parti yönetimi burada hep birlikte iftar yaptı. Programda ilk konuşma yapan MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, Cumhur İttifakı’na destek istedi. MHP’nin TBMM’de daha güçlü olması amacıyla herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesini istedi. MHP’nin her zaman vatanının ve milletinin yanında olduğuna vurgu yapan Abalı, “İnşallah bu seçimin kazanını Cumhur İttifakı olacaktır” dedi. 

BU SEÇİM DEVLETİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ 
MHP’nin yıllardır bu düşüncelerle hareket ettiğini belirten Öztürk, “TBMM’de daha güçlü olmamız için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Aziz milletimizin desteğiyle inşallah Cumhur İttifakı yeniden ülkemizin bekası için yeniden iktidara gelecektir” dedi.  14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin çok büyük önem taşıdığını söyleyen Öztürk, MHP’nin hiçbir çıkar beklemeksizin her zaman olduğu gibi devletinin ve milletinin yanında olduğunu söyledi.

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.