Dağdelen, mahkum annelerin çocuklarını sevindirdi

Dağdelen, mahkum annelerin çocuklarını sevindirdi
Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Keskin T Tipi Cezaevinde mahkum ya da tutuklu anneleri ile birlikte kalan çocukları sevindirdi.

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Keskin T Tipi Cezaevinde mahkum ya da tutuklu anneleri ile birlikte kalan çocukları sevindirdi.

KIŞLIK KIYAFET HEDİYE EDİLDİ
2020 yılının ikinci gününde, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin ile birlikte Keskin T Tipi Cezaevi’nde kalan mahkumları ziyaret eden İl Başkanı Nuh Dağdelen, annelerinin yanında kalan çocuklara, kışlık kıyafet hediye ederek, yüzlerini güldürdü. Ziyaret sırasında cezaevi yöneticileri ve görevlileri ile de bir araya gelen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, anneleri ile birlikte demir parmaklıklar arkasında hayatlarını devam ettirmek zorunda kalan masum yavrulara her zaman destek olmayı sürdüreceklerini belirtti. 

ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNE SICAK BİR TEBESSÜM KONDURDUK
Bir toplumda kadın mahrum ve mutsuzsa çocuk ve aile mutsuzdur, çocuklarımızın yüzü gülerse annelerin yüzü güler diyen İl Başkanı Nuh Dağdelen,; “Sayın Cumhuriyet Savcımız İbrahim Keskin ile birlikte Cezaevinde anneleri ile birlikte kalmak zorunda bulunan çocukların yüzlerine, içinde bulunduğumuz bu soğuk kış günlerinde sıcak bir tebessüm kondurmak istedik. AK Parti olarak, hangi koşul ve ortamda olursa olsun, çocuklarımızın geleceğe sağlıklı bakmaları ve mahrumiyet duygusu yaşamamaları temel arzumuz ve hedefimizdir.” diye konuştu. 

TEMİZLİK MALZEMESİ YARDIMI YAPILDI
AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen’in götürdüğü hediyeleri açan miniklerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Aynı zamanda temizlik malzemesi ve giyecek yardımı yapılan anneler, çocuklarını mutlu ettiği için İl Başkanı Nuh Dağdelen’e teşekkür ettiler. 

Gazete kale / Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.