Dağdelen’e sevgi seli

Dağdelen’e sevgi seli
KARAAHMETLİLİ VATANDAŞLAR AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN'İ ZİYARET ETTİ. PARTİLİLER; “SENİNLEYİZ BAŞKAN” DİYE SLOGAN ATTI.

Kırıkkale'de yaşayan Karaahmetlili vatandaşlar, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen'i ziyaret ederek, AK Parti gönüllüleri olarak daima destek olacaklarını ve yanında yer alacaklarını belirtti. Vatandaşlar turizm cenneti belde hakkında ihtiyaç ve beklentilerini de dile getirdiler, destek talebinde bulundular.

DAĞDELEN: TURİZM CENNETİ KARAAHMETLİ GÖZBEBEĞİMİZ

Karaahmetli'nin turizm ve kültür değeri olduğuna dikkati çeken vatandaşlar, Mehmet Sarıtaş önderliğinde bir araya gelerek, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen'e Karaahmetli'nin ihtiyaçlarını ilettiler. İl parti binasında Karaahmetlilerle bir araya gelen Dağdelen, “Karaahmetli hem turizm hem de kültür değerleri açısından Kırıkkalemizin gözbebeği. Hemşehrilerimizin ve beldemizin kalkınması ve güzelleşmesi yönünde gösterdiği gayreti yakından takip ediyoruz. Hemşehrilerimizin talepleri başımızın üzerinde, elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi. Dağdelen, vatandaşlardan gelen tüm talepleri dikkatle dinleyerek gerekli girişimlerde bulundu.

Karaahmetli’nin su, yol, temizlik gibi altyapı ihtiyaçlarını dinleyen Dağdelen, çözüm noktasında ilgili kurumlarla temasa geçerek gerekli adımların atılmasını sağladı. Ayrıca, beldede yaşayan yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için de harekete geçti.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.