Cumhur ittifakı birlikteliği 

Cumhur ittifakı birlikteliği 
AK Parti Milletvekili Ramazan Can ile birlikte AK Parti teşkilatı, siyasi alanda birlikteliğin sağlandığı Cumhur İttifakı ortağı MHP heyetine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kırıkkale’nin sorun ve talepleri görüşüldü.

KIRIKKALE’NİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ 
AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve parti teşkilatı, Cumhur ittifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Halil Öztürk, İl Başkanı Murat Abalı, merkez ilçe başkanı Faruk Akbulut ve parti teşkilatıyla bir araya geldiler. Ziyarette hem önümüzdeki dönem yapılacak olan seçimler hem de Kırıkkale’nin sorun ve talepleri masaya yatırıldı.

GÜNDEM KONULARI DEĞERLENDİRİLDİ 
Ziyaret hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Belediye Başkanı Saygılı, “Cumhur İttifakı ortağımız MHP İl Başkanlığını, Milletvekilimiz Ramazan Can, İl Başkanımız Mustafa Kaplan, İl Genel Meclis Başkanımız Murat Çaykara, Kadın Kolları Başkanımız Özden Temoçin, Gençlik Kolları Başkanımız Tuğrul Resul Sofuoğlu ile birlikte ziyaret ettik. Bizleri sıcak bir şekilde ağırlayan MHP İl Başkanı Murat Abalı, Milletvekilimiz Halil Öztürk'e ve partili hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


6219f1533761c.cumhur-ittifaki-birlikteligi1.jpg

6219f1533e5ca.cumhur-ittifaki-birlikteligi2.jpg

6219f15391af9.cumhur-ittifaki-birlikteligi3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.